HCL.HR

Najpoznatiji Witcher navodno će se potući u nadolazećoj tabačini Soulcalibur 6

Petra Rukav 07.03.2018.   •   3 komentara


Poljski developer CD Projekt Red zadirkuje nas da bi se zvijezda The Witcher franšize uskoro mogla vratiti na gaming scenu, no bit će to u tuđoj videoigri, a ne vlastitoj.

Geralt od Rivije, jedan od najznačajnijih protagonista u videoigrama te najsjajnija zvijezda The Witcher franšize, priprema se izaći iz svoje komfort zone zvane srednjovjekovna RPG fantazija kako bi pravio nered u nekoj drugoj videoigri.

Konkretno, Marcin Momot, voditelj CD Projekt Red zajednice, je na Twitteru ostavio jedno zanimljivo pitanje iz kojeg možemo naslutiti da će naš Geralt najvjerojatnije biti počasni gost u jednoj od brojnih naslova koje izlaze ove godine. Svakako, Momot je bacio bombicu i sada vjerno šuti dok se fanovi raspravljaju u kakve bi se crossover avanture njihov najdraži Witcher mogao upustiti.

Između brojnih zanimljivih ideja najviše se ističe borilačka igra Soulcalibur 6. Naime, gaming portal Let’s Play Video Games otkrio je kako je ova glasina stara već nekoliko tjedana, a jučerašnji tweet Marcina Momonta samo je dodao ulje na vatru. Povrh toga, LPVG nas podsjeća da su izdavač Soulcalibura i CD Projekt Red u prijateljskim odnosima budući da se Bandai Namco pobrinuo za distribuciju trećeg dijela The Witcher sage u Europi, Novom Zelandu i Australiji.

Naposljetku, vrijedi spomenuti kako su Soulcalibur franšizu kroz godine posjetili raznorazni likovi kao što su Link, Ezio Auditore te Darth Vader stoga ne čudi zamisao da bi Geralt od Rivije također mogao uletjeti u bitku da nam pokaže kako je njegov mač najoštriji.

Komentari (3)

  • Kegdon

    07.03.2018 - 15:47

    Lijepo ako tako naprave. Soul Calibur je odlična tučnjava s ovim si podižu rejting to sigurno.

  • OnceUponADark

    07.03.2018 - 20:30

    S ovim su kupili moju paznju,voleo bih jos jednom da bacim taj Igni onako kako to nas stari Geralt zna…

  • Texas Flood

    07.03.2018 - 21:50

    Prostituiraju nam Geralta.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?