HCL.HR

Ghost Recon Breakpoint došao je do svog kraja, neće više biti ni novih NFT-ova

Zoran Žalac 06.04.2022.   •   7 komentara


Iz Ubisofta su najavili kako prekidaju podršku za Ghost Recon Breakpoint te više ne planiraju razvijati nove sadržaje za tu igru.

Ghost Recon Breakpoint krajem 2021. godine postao je prva Ubisoftova igra u koju su bili ubačeni NFT-ovi. Evo nas svega nekoliko mjeseci kasnije s najavom kako Ubisoft prekida daljnji razvoj te igre.

Nakon sveukupno 11 većih ažuriranja i mukotrpnog spašavanja što se spasiti dalo, iz Ubisofta su poručili da su spremni nastaviti dalje sa svojim životima. Zahvalili su se svima koji su igri dali priliku i onima koji će to u budućnosti učiniti, s obzirom da će serveri ostati na životu do daljnjega. Jedino što se mijenja jest to da više neće biti novih sadržaja ni ažuriranja.

Iz Ubisofta su također poručili da će povratne informacije igrača na Ghost Recon Breakpoint oblikovati budućnost Ghost Recon franšize. A povratne informacije su inicijalno bile negativne i osuđujuće zbog izbacivanja suboraca u offline načinu igranja, uvođenja loot sustava i sl.

Iako se igra definitivno popravila u nekim aspektima, s druge je strane Ubisoft opet zabrljao najavivši Ghost Recon Frontline, battle royale naslov kojega su potom odgodili nakon što su fanovi ismijali predstavljenu ideju.

Označeno sa: , ,

Komentari (7)

  • Metalni

    06.04.2022 - 13:13

    Ahm, kakva trakavica….

  • Iron666

    06.04.2022 - 13:21

    Ubisoft, toliko talentiran i sposoban studio i to su zaista u više navrata dokazali, a s druge strane, svake godine počinju izbacivati reciklirani sadržaj i poluproizvode… Tužno

    • Rastmahatta

      @Iron666, 07.04.2022 - 08:45

      To im je već postao standard, na jednu dobru igru dođu 3-4 reciklirana promašaja. Nakon toga se otrijezne, počnu stvarati novi sadržaj i onda opet milkanje ako se što kob publike primi

    • DjokaBA

      @Iron666, 07.04.2022 - 09:04

      Nisu vise ni to. Veliki broj talentovanih ljudi im je otisao, postali su izrazito nekonkurentni u gotovo svakoj sferi. Samo je pitanje vremena kad ce ih neko otkupiti.

  • Saren

    06.04.2022 - 15:28

    Propala i ta trakavica, konacno. Koje ce objasnjenje biti sad od CEO-a lol ? Gameri su opet tupi i glupi pa ne kuze tu progresivnu spiku il nesto trece ?

  • DjokaBA

    07.04.2022 - 09:05

    Zivo sranje od igre.

  • Marac Marko

    11.09.2023 - 08:42

    Evo konji glupi, svi koji pljujete po ubisoftu ste smece a ne igra!! Sad ju ja konacno zaigrao, igram ju na PS5 i samsung S95b 55 inca, igra je perverzija, zabavno i savrseno, graficki bolje od 90%novih igri.. Bas mi je zao sto je nisam prije odigrao, ali radi vas i glupih recenzenta sam je zaobilazijo..
    Od sad kupujem sve igre od Ubija i to sa prednarudjbom.. 🚀🍻 Zivo Ubisoft!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?