HCL.HR

Operativci Rainbow Sixa dolaze u Ghost Recon Wildlands

Zoran Žalac 24.07.2018.   •   5 komentara


Nakon što je Sam Fisher posjetio ekipu Ghost Recona, sada će to učiniti i likovi iz druge Ubisoftove igre – Rainbow Six Siegea.

Jedna od najzanimljivijih stvari kod Ubisoftovih igara nalazi se u činjenici da se njihovi svjetovi međusobno isprepliću i, po potrebi, spajaju. Već neko vrijeme znamo da se Assassin’s Creed i Watch Dogs igre događaju u istom univerzumu, a prije nekoliko mjeseci Sam Fisher iz Splinter Cella udružio se s momcima Ghost Recon Wildlandsa.

To spajanje svjetova nastavlja se jer će u spomenuti Ghost Recon Wildlands ušetati operativci popularnog Rainbow Six Siegea. Naravno, neće svi operativci posjetiti virtualnu Boliviju, ali vidjet ćemo Valkyru, Twitcha i Caveiru. Ova zadnja bit će okosnica radnje jer će ju Valkyra i Twitch uz pomoć Ghostsa tražiti diljem Bolivije te usput doznati njezinu problematičnu prošlost.

Ova nova misija za Ghost Recon Wildlands bit će besplatna svim vlasnicima igre od 31. 07. te od danas ako imate propusnicu za sadržaje Year 2 sezone. Završavanjem ove misije prije 14. 08. igrači će dobiti Caveirine rukavice koje omogućuju poseban CQC potez te označavaju neprijatelje u blizini.

Označeno sa: , , ,

Komentari (5)

  • funky0308

    24.07.2018 - 09:50

    Ma Ubisoft je prva liga. Promase kao i svi ostali ponekada ali generalno su mi jedan od drazih studija. Jbga, rade takve igre u kojima u svijetovi ogromni i imaju problema sa side misijama ali igre su im (barem meni) zabavne, odlicno izgledaju i stvarno se ljudi trude vec prodanu igru uciniti jos boljom. U GRW smo vec, potpuno besplatno dobili i Sam Fishera i Predatora, najavljeno je jos sadrzaja i modova (od perma deatha i modova s balansiranjem oruzja do novih mapa, PVP i PVE sadrzaja)… Neki dan sam rekao da sam se opet vratio igri, po YTu vidim da nisam jedini i igra je sve bolja i bolja. Igram je sigirno 60ak sati i imam jos barem 40 da prijedjem SP kampanju sto je priznao netko ili ne stvarno impresivno. Side misije obavim onako usput, idem na drufi kraj mape rijesiti neku farmu coce ili neku drugu misiju pa pokupim helikopter ili avion sa zalihama (sto je najcesca radnja “sa strane”) pa mi ni to nije tlaka jer kada istovarim zalihe mojim kompanjonima s istim tim helicem nastavim prema misiji. Scene nadlijetanja nad jezerom dok se oni flamingosi podizu s povrsine jezera su apsolutno prelijepe i drago mi je vidjeti da se i dalje radi na igri, da je takav tip igara zazivio i da ce ih biti jos.

  • geza23

    24.07.2018 - 10:18

    nije da se hvalisam, ali imam 600h+ samo PVPa , i pravo me vesele updateovi jer svaki puta ubace nešto novo, nešto oduzmu i tako balansiraju igru .. sam koncept PVPa je zarazan i odličan, samo neka kao po običaju dotjeraju servere u red i bit će sve super

  • TeroXCro

    25.07.2018 - 01:00

    Jedne od rijetkih igara koje je Ubisoft apsolutno pogodio. I na tome im svaka čast.

  • zagorski-rambo

    25.07.2018 - 02:36

    Bok ako ima neko da igra ghost war online slobodno se javi trebam nekoog u timu

  • kroon

    25.07.2018 - 12:01

    Slazem se sa funkyem. To je ubisoft i amen ili ga volis ili mrzis. Btw koliko pratim ovaj novi update so2 zanima me kad se igra kampanja sp u ghost modu i kad umrem dali koplet igra krece ispocetka.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?