HCL.HR

Novi besplatni mod stiže u Ghost Recon: Wildlands, zajedno s loot kutijama

Petra Rukav 25.01.2018.   •   12 komentara


Ubisoft nas danas šalje na novi zadatak u Ghost Recon: Wildlands gdje ćemo spašavati taoce i otvarati loot kutije.

ghost recon wildlands loot kutije

Došlo je vrijeme da nam Ubisoft dostavi treću PvP ekspanziju za kooperativnu pucačinu Ghost Recon: Wildlands. Naime, besplatno ažuriranje nazvano Extended Ops dostupno je od danas, 25. 01., za PC, Xbox One i PlayStation 4.

Ovaj update donosi ekskluzivne nove mape kao i novopečeni mod zvan Extraction. Radi se, naime, o misiji u kojoj je jedan tim zadužen da locira i spasi dvije mete od velike važnosti iz ruku neprijatelja, a drugi, kao što možete i pretpostaviti, se mora pobrinuti da do takvog razvoja situacije ne dođe. Prema riječima Ubisofta, niti jedna ekipa nema prevlast nad drugom budući da će svi igrači u jednakoj mjeri morati voditi dobre strateške kalkulacije da ostanu živi i osiguraju si pobjedu.

Nadalje, Institute i Garage nazivi su dviju novih mapa koje ćete moći istraživati kroz Quickplay te Ranked modove, a stiže i nova oprema.

Treba istaknuti da će isto ažuriranje za Ghost Recon: Wildlands donijeti takozvane battle crates koje će skrivati kozmetičke iteme „da upotpune vaše kustomizacijsko iskustvo, kako u kampanji tako i u Ghost War modovima“.

Ubisoft tvrdi kako battle crates neće imati utjecaja na gameplay ili vaš napredak u Wildlandsu te se ne morate brinuti da će vas zatrpati stvarima koje već posjedujete. „Tijekom razvoja battle crates kutija“, poručuju, „pobrinuli smo se da implementacija bude pravedna oko toga što igrač dobiva, a istodobno ne vrši nikakav utjecaj na gameplay ili napredak igrača“.

Označeno sa: , , ,

Komentari (12)

  • L3gi0naR

    25.01.2018 - 06:09

    I dalje developeri svi do jednoga nemogu bez tih virtualnih kutija,pohlepnosti za dodatnom zaradom na igri od 60€ nema kraja.To što je kozmetika u pitanju manje bitno,bitnije je šta su sad skoro nakon godinu dana uveli te kozmetičke kutije.

  • siblyx

    25.01.2018 - 09:20

    A bas sam mislio da Ubisoft ide na bolje jer su se prosle godine stvarno trudili oko updejtova za svoje igre. I onda ovo ubace. Cemu to? Bilo da su loot boxevi samo kozmeticke naravi ili ne, nemaju sta raditi u igri koja kosta 100€. Da, 100, jer je base igra jos uvijek 60 i season pass 40. Nije to neki F2P naslov da im treba neki nacin zarade.

  • Fry

    25.01.2018 - 11:02

    Nije vezano uz ovaj clanak ali trebam pomoc. Kupio sam kabel za bolji net na ps4. Spojio ali mi je opet ista brzina kao i na bezicnom spajanju. Hvala unaprijed.

    • funky0308

      @Fry, 25.01.2018 - 11:11

      Kako mislis “bolji kabel za internet” ? Nema boljeg ili losijeg kabla. Ima LAN ili WLAN nacin i to je to. PS4 u rest modu (barem meni) puno bolje i brze downloada (ne znam kako je sada, na zadnjem firmwareu ali na posljednja dva-tri firmwarea sam primjetio to). PS4 ni kod mene ne downloada maximalnom brzinom. Imam net koji ide do 120mbpsa, na kompu ide bez problema do stotinjak ali PS4 ne uspjeva postici te brzine. Nisam nikada gledao koja je propusnost mrezne kartice u PS4 ali mislim da bi morao ici i PS4 do tih brzina bez ikakvih problema, zasto ne ide – ne znam. Ukratko, LAN kabel je LAN kabel i nema puno varijacija.

    • andrijans

      @funky0308, 25.01.2018 - 14:56

      potvrdujem kod mene identicna situacija. Mislim da namjerno nedaju vise kako nebi utjecalo na ostale online usluge. u restu puno brze skida

    • Fry

      @funky0308, 25.01.2018 - 15:09

      Pa sta nije veca brzina neta ako se spojis zicno nego na wi-fi tj.bezicno?

    • funky0308

      @Fry, 25.01.2018 - 18:14

      Ma no..moze biti ali ne mora. Sony ima dobar hardware, a mi u hrvatskoj rijetko imamo download brzi od 100-150mbpsa i tu problema nema, bez obzira wireless ili zica. Moze biti razlike ako je Sony daleko od rutera ili je iz nekog drugog razloga los prijem signala ali u brzini ne bi smjelo biti razlike dok god pricamo o novijim mreznim karticama. (Sto PS4 svakako ima)

    • Fry

      @funky0308, 25.01.2018 - 21:16

      Hvala na pomoci. Samo da kazem da je ps4 od rutera doslovno ppola metra. Pozz.

    • funky0308

      @Fry, 26.01.2018 - 10:35

      Ako je tako, ono sto bih ja napravio je ipak kabel. Onda si siguran da sa signalom nece biti problema. Wlan i Lan u istim uvjetima rade isto ali moze se dogoditi problem sa signalom kod wifia. Neko nepisano pravilo je – ako mozes i imas uvjeta – uvijek kabel. Znam da su malo kontradiktorne informacije ali mislim da ces me shvatiti.

  • funky0308

    25.01.2018 - 11:16

    Nemam dovoljno info ali koliko vidim iz ovog clanka, nigdje se ne spominje kupnja loot boxova(vec se krece srackati po Ubisoftu iako mikrotransakcije postoje u Ghostu vec dugo. Nije istina da igra kosta 100 eura jer moras kupiti DLC. Ne moras kupiti DLC za ove i prosli update koji je i donio 4 vs 4 mod. Ubisoft je donio zabavan i besplatan mod i u Division i u Ghost, ne samo jedan vec nekoliko njih. Probao sam Ghost 4vs4 i moram priznati da je skroz OK. Zabavan i dobar, serveri rade kako treba, samo sam primjetio da nema bas puno ljudi koji igraju pa matchmaking zna trajati nesto duze (nista strasno). Predator mi je takodjer besplatno dosao u igru i to u singke player dio igre i stvarno nema razloga prozivati Ubisoft ni za sto. Masu stvari su dali potpuno besplatno na osnovnu verziju igre (nemam neki gold edition ili nesto sl). Krecu laprdanja bezveze

    • geza23

      @funky0308, 25.01.2018 - 12:57

      hm, igram PVP od samog početka, točnije još od Beta izdanja i mogu ti reči da je igra što se tiče matchmakinga kaaaaatastrofa! O serverima da se ne govori. Svako malo nekog izbacuje, jednostavno ga diskonekta, pa ne može naći novog igrača da ga ubaci .. Ako je recimo 1-0, u čekanju na drugu partiju ako nekog izbaci nema nastavljanja nego se čeka novi igrač .. vrti, vrti, vrti, traži kad ono gle, nema dovoljno igrača za rematch .. tako da ne znam koliko si ti partija odigrao, ali matchmaking je očajan.

    • funky0308

      @geza23, 25.01.2018 - 18:17

      Meni je to znao raditi kod matchmakinga ali nikada u igri. Ako netko odustane treba vremena da pronadje drugog (izmedju 30sek i minute, ne duze)…za sada nisam imao puno problema ali nisam nesto previse ni igrao. Koliko se sjecam lvl 15sam i ktkljucao sam 4 “lika” (u nedostatku bolkje rijeci 🙂 ) . Malo je lhudi koji igraju Ghost i Dicision i rekao bih da je u tome problem..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?