HCL.HR

Gotham Knights beta pojavila se nakratko na Steamu

Josip Klanfar 08.03.2022.   •   1 komentara


Nadolazeća igra iz Warner Bros. Montreala, Gotham Knights je nakratko otkrila svoju beta verziju na Steamu, pa je brže – bolje povučena. Ipak, budnom oku korisnika nisu umakle informacije.

Već neko vrijeme je Gotham Knights špekulantska tema u krugu fanova Arkham serijala, a (ne)zgoda koja se dogodila na Steamu daje neke nove informacije o tome što možemo očekivati. Naime, beta verzija igre je slučajno ili namjerno postala vidljiva korisnicima, pa je brže – bolje uklonjena za javnost.

Kao što razne informacije ne mogu promaknuti kumicama s placa, tako ni Gotham Knights beta nije pobjegla budnom i zainteresiranom oku korisnika koji su primijetili da je beta verzija teška 82,5 GB što bi moglo ukazivati da će puna verzija igre biti i teža.

Ipak, datum izlaska još uvijek ostaje nepoznanica, ali informacija da je beta verzija spremna podupire tezu kako bi igru mogli vidjeti vani ove godine, pa možda čak i u proljeće. Kada ćemo točno vidjeti Batgirl, Robina, Nightwinga i Red Hooda u akciji, ostaje nam za vidjeti.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?