HCL.HR

Gremlin Stripe stiže u MultiVersus, a ni Bubimir nije daleko

Zoran Žalac 16.08.2022.   •   4 komentara


Tvorci borilačke igre MultiVersus otkrili su nam još dva lika koje će dodati u tijeku prve sezone. Jedan je antijunak koji će uskoro dobiti svoj film, a drugi je zlikovac kojega smo prvi put upoznali prije 38 godina.

Borilačka igra MultiVersus definitivno je osvježila svoj žanr postavom neobičnih boraca. Samo nagađanje o novim likovima koji bi se mogli pojaviti u igri tako je podjednako zanimljivo kao i samo igranje. Mogućnosti su široke jer je MultiVersus igra u vlasništvu kompanije Warner Brosa, što znači da se u igri mogu pojaviti Fred Kremenko, Johnny Bravo, Gandalf Sivi, Ace Ventura, Harry Potter, nindža kornjače, itd.

Od gore navedenih za sada nitko još nije potvrđen, ali smo zato doznali da ćemo tijekom druge sezone osim Mortyja iz Ricka i Mortyja vidjeti još dva borca: Black Adama i Stripea iz filmskog serijala Gremlins. Nema još datuma kad će se ti likovi pojaviti u igri, ali računamo da će to biti nekad tijekom jeseni.

Black Adam ima svoju filmsku premijeru 21. 10. pa je logično da će dolazak tog lika u MultiVersus biti svojevrsna promocija za film. Doduše, čini se kako Black Adam u igri neće imati veze s likom kojega glumi Dwayne “The Rock” Johnson. To jest, barem neće izgledati kao The Rock.

Što se budućih likova tiče, u instalacijskim datotekama igre pronađeni su materijali koji izravno sugeriraju dolazak dvaju likova: Wicked Witch iz filmskog klasika The Wizard of Oz te Beetlejuicea, odnosno Bubimira. Da možda ima vatre tamo gdje se dimi nagovijestio je i sam Warner Bros. koji je uklonio tweet sa snimkom Bubimirovog glasa u igri. Ili su možda htjeli izbjeći situaciju da mu izgovorimo ime tri puta?

Komentari (4)

  • Medig

    16.08.2022 - 15:04

    Jedini lik kojeg čekam je Emmet

  • mate321

    16.08.2022 - 15:52

    Ja izbrisao igru

  • Croatomic

    16.08.2022 - 19:59

    Sere mi se 🤭

  • Klaudio89

    22.08.2022 - 17:14

    Ako izbace skoro sve od likova iz filmova,crtića i svega ostaloga,biti će onda svega

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?