HCL.HR

Bigfoot je došao u GTA Online, ali možda su to samo droge

Zoran Žalac 13.12.2022.   •   0 komentara


Od danas je dostupna “prva doza” proširenja Los Santos Drug Wars za GTA Online. Upoznajte Daxa, novog lika s vizijom… i nekoliko halucinacija.

GTA Online upravo je dobio šest novih misija u proširenju zvanom Los Santos Drug Wars. Kroz te misije vidjet ćemo prvi dio priče o novoj grupi Fooliganz, koja će zaratiti s bajkerima Lost MC u borbi za trgovinu i distribuciju teških droga po Blain Countyju. Vođa Fooliganza je Dax, nasilnik koji je friško izašao iz zatvora, tip bez dlake na jeziku i onaj koji se ne libi “ići do kraja” da misija uspije. Dax uz sebe drži hrvačicu Luchadoru i kemičarku Labrat.

Nakon što igrači odrade šest misija, za koje do 22. 12. mogu dobiti dvostruko više RP-ova, otvorit će im se mogućnost proizvodnje različitih opijata u laboratoriju. Zatim mogu naručiti resurse ili ih se sami dočepati iz Humane Labsa kako bi skuhali konačni proizvod. Sudeći po videu, droge u ovom proširenju neće biti samo predmeti koje će konzumirati drugi likovi već ćemo vidjeti i razne halucinacije s bijelim zečevima i – Bigfootom? Naravno da su Bigfoota ubacili!

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?