HCL.HR

Gusarska igra Skull & Bones navodno je potopila verzije za stare konzole

Zoran Žalac 20.06.2022.   •   4 komentara


Ubisoftova nadolazeća igra Skull & Bones dobila je dobni rejting za brazilsko tržište, ali samo u verzijama za PC i aktualnu generaciju konzola.

Ubisoft bi ove godine trebao lansirati dugo najavljivanu gusarsku igru Skull & Bones. Ista je prošloga tjedna dobila dobni rejting u Brazilu, što sugerira skori izlazak kroz nekoliko mjeseci. Međutim, to samo po sebi ne bi bilo vijest da je igra dobila rejting za sve platforme. Ovako su izostale verzije za stare PlayStation 4 i Xbox One konzole, što sugerira da su te verzije možda otkazane ili će biti lansirane kasnije.

Trenutno tako stoji da Skull & Bones dolazi na PC, PlayStation 5, Xbox Series te Google Stadia platforme. Kad je igra prije pet godina bila najavljena, tada još nitko nije ni razmišljao o konzolama koje imamo danas, pa bi bilo čudno da su verzije za stare konzole otkazane. No, ako je to istina, Skull & Bones ne bi bio prva igra kojoj se to dogodilo – ni Gotham Knights isto tako neće imati svoje PS4/XBO verzije iako su isprva bile najavljene.

U bilo kojem slučaju – doznat ćemo ubrzo. Ubisoft je nedavno imao prezentaciju gameplaya koja je procurila na internet, što znači da uskoro pripremaju puno predstavljanje igre.

Komentari (4)

  • Funky_Kong

    20.06.2022 - 18:39

    Nadam se da igra neće razocarati

  • MAJSTOR RINGO

    20.06.2022 - 22:23

    Ne znam kako ce izgledati ova igra, ali u tekstu je spomenut Gotham knight, zaista ne vidim razlog zasto su tu igru otkazali za PS4 i Xbox one, igra ne izgleda nista spektakularno i next genovski, na kraju krajeva i radjena je u UE4, ali dobro, mislim da ako to i ne zaigram odmah, tj. do kupovine PS5, nece biti neka steta i zalost, jer ono sto sam video ne uliva mi neki preveliki optimizam da ce igra biti TOP!

  • KidacMamice

    21.06.2022 - 06:10

    Mah.dodi do otoka pocisti bazu ,popni se na toranj i tak u krug,dao bog da grijesim pa nas iznenade

  • BoneDigger

    22.06.2022 - 01:57

    Nadam se da naprave nekakv lift do vrha jarbola na brodu jer znamo po cemu je ubisoft poznat…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?