HCL.HR

Gusarski život u King of Seas odgođen je za nekoliko mjeseci

Stjepan Fikter 11.02.2021.   •   1 komentara


Umjesto igranja pirata idućeg tjedna, morat ćemo se strpjeti još tri mjeseca jer zbog pronalaska izdavača King of Seas ide na dodatna poliranja.

Svi koji su se ponadali vikati ARRRR idućeg tjedna, kada smo trebali započeti s igranjem King of Seas, morat će se još malo strpjeti. Developeri te igre pronašli su zainteresiranog izdavača u zadnji čas, a ekipa Team17 savjetovala im je da malo odgode igru radi dodatne promocije. Novi datum izlaska nije preciziran, ali je rečeno kako ćemo King of Seas igrati u petom mjesecu.

Povodom suradnje, iz Teama 17 kažu: “Zbilja smo zadovoljni što se možemo pridružiti 3DCloudsu i pomoći u lansiranju King of Seas-a. Igra se već naveliko očekuje, a mi zbilja želimo pomoći poboljšati je za izlazak ovog proljeća na PC-u i konzolama.” Za sada će konkretnu pomoć pružiti u procesu lokaliziranja igre, odnosno prevođenju na dodatne jezike.

Za one koji do sada nisu čuli za King of Seas, radi se tu o akcijskom naslovu smještenom u gusarski svijet. S brodićem pod našom kontrolom izvršavat ćemo različite poslove i upoznavati likove u proceduralno generiranom svijetu. Isti taj svijet će reagirati na naše akcije što bi trebalo rezultirati izazovnim gameplayom. Borbe neće nedostajati i upravo ćemo za nju i sređivati svoj brodić. Tu će se morati još paziti i na vremenske uvjete jer će igra imati i strateški sloj kojeg se ne bi smjelo zanemariti.

Komentari (1)

  • SanKa

    12.02.2021 - 10:34

    zato ovo izgleda kao da je rađeno za ps 2 ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?