HCL.HR

Guzica je vraćena u Mass Effect: Legendary Edition

Zoran Žalac 08.07.2021.   •   Zanimljivosti


U potpuno neočekivanom raspletu događaja modder koji je prvi uklonio krupne kadrove stražnjice iz Mass Effecta 2 sada ih je vratio za Mass Effect: Legendary Edition.

Svi ste vjerojatno čuli priču o tome kako je ekipa iz BioWarea uklonila krupne kadrove Mirandine stražnjice u remasteru Mass Effeca 2, tj. u sklopu Legendary Editiona. No, priča je takva da to ekipa nije napravila prva. Još krajem 2018. godine modder pod nadimkom Scottina123 napravio je mod za istu stvar zvan No More Butt Shots.

U opisu moda Scottina123 naveo je kako po njegovom mišljenju taj kut kamere nije imao smisla jer se prikazuje u trenutku kad lik Mirande igraču otkriva svoju najveću tajnu, odnosno seksualizira lika u ključnom trenutku njezinog razvoja.

Tadašnji mod za Mass Effect 2 bio je opcionalan, no BioWareova odluka da iste kadrove izbaci iz remastera nije se mogla zaobići… Sve do sada. Sada je isti modder napravio obrnuto – u Mass Effect Legendary Edition vratio je nestale kadrove, barem što se PC verzije tiče. Objasnio je to ovako:

“Iako vjerojatno ne moram gledati Mirandinu stražnicu dok ona priča o patnjama svoje obitelji, lijepo je barem imati izbor oko toga.”

Mod možete preuzeti na Nexusu, a za njegovu instalaciju trebat će vam ME3 Tweaks Mod Manager. Samo pazite – postoji isti mod, samo sa zvukovima prđenja. Nemojte se slučajno zabuniti!

Komentari (1)

  • Igor Belan

    08.07.2021 - 20:17

    GG. Uništili ste komentare jer ste čitali o svijetu, društvu i politici kroz postove na društvenim mrežama i “sve naučili”. Znam da vam sad nema slađe nego sada svo to stečeno znanje podijeliti s drugima koji su “u krivu” pa samo tražite priliku da ispadnete jako pametni, ali ubuduće tko se ne bude mogao suzdržati od dijeljenja bilo kakvih političkih stavova na ovom GAMING PORTALU, dobiva direktni ban.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?