HCL.HR

Halo Infinite ponovno je u problemima, izgubio drugog redatelja

Zoran Žalac 29.10.2020.   •   9 komentara   •   Industrija videoigara


Pozadinska priča o odgodi najvažnije Xbox Series X/S igre dobila je svoje objašnjenje. Halo Infinite izgubio je drugog redatelja u dvije godine.

Prema nekim neslužbenim informacijama, Microsoftova velika Xbox uzdanica Halo Infinite imala je trnovit razvojni proces. Prošle je godine kreativni redatelj Tim Longo pod sumnjivim okolnostima napustio Microsoftov tim 343 Industries, a onda je igra u osmom mjesecu 2020. dobila neočekivano loše reakcije publike nakon prvog prikaza gameplaya.

Posljedica toga bila je odgoda izlaska kojom je Xbox Series X/S izgubio svoju najveću i najvažniju igru. No, iz izvješća portala Bloomberg doznajemo kako to nije bila jedina posljedica. Chriss Lee, koji je zamijenio prethodnog kreativnog redatelja, i sam je dao ostavku na toj poziciji.

Svojevoljno ili pod pritiskom Xbox glavešina – nije toliko ni bitno. Znamo samo da je nakon toga došlo do šire reorganizacije. Lee je još uvijek u Microsoftu, njegova bivša pozicija nije popunjena, ali je Microsoft zaposlio Halo veterana Joea Statena kako bi dovršio single-player porciju igre. Multiplayer komponentu radi druga grupa i taj dio igre vjerojatno neće biti lansiran kad i sama single-player kampanja.

Sam datum izlaska Halo Infinitea još uvijek se ne spominje, premda se vjeruje kako je igra u planu za 2021.

Komentari (9)

  • Dick Johnson

    29.10.2020 - 10:32

    Znači dobio je nogu, al zbog PR-a je “resignao”. Zanimljivo je da nije izletil skroz iz MS-a.

  • SanKa

    29.10.2020 - 10:42

    najjaca ekskluziva xboxa i onda ovakav fijasko

  • vragec25cro

    29.10.2020 - 10:54

    To im zato jer krenuli u open world vode 🙂 Šta je falilo starom jednostavnom fps kao u zadnjim nastavcima.

  • Gospodin zizi

    29.10.2020 - 12:08

    Zamijenio ga je Joe Staten, koji je vise manje zasluzan za tu magiju trilogije. Halo 4 je bio katastrofa a h5 su nailali sa multiplayerom. Halo fanovi su jedni od najgorih fanova nazalost i to odkad je sprint postao stvarnost. Iskreno, msm da vecina novih playera nebi se moglo priviknut da hodanje bude default.

    • vragec25cro

      @Gospodin zizi, 29.10.2020 - 13:23

      Zašto su Halo fanovi najgori?

    • Gospodin zizi

      @vragec25cro, 29.10.2020 - 14:23

      Idi na halo waypoint forum. 70% ih je toksično. Samo seru jer nije Bungie, a i Bungie se dize u nebesa. Halo 3 nije bio peak gameplaya , samo je dosao u pravo vrijeme. Vrijeme youtubea i drugih mreza di je samo jedna Machinima napravila sezone i sezone red vs bluea itd. Halo 2 je bio peak gameplaya, a nakon 3,reach multiplayer je bio los za popizdit. Nakon toga preuzeo 343 koji je usrao jos vise od art stylea do gameplaya i tjt.
      Kampanju su usrli, samo ne smiju multiplayer i tjt ali kako god, imalo sprinta ili ne, pola fanova to voli, pola ne. Nemozes ljude zadovoljiti jednostavno.

    • vragec25cro

      @Gospodin zizi, 29.10.2020 - 14:37

      Multi odigram onako više da probam,ali single znam prelaziti i više puta volim fps .Jedini forum/stranica mi Hcl za gaming

  • MightyAloy

    29.10.2020 - 17:53

    Prije ću dočekati da Hrvati izaberu poštene predstavnike u Saboru nego što će Microsoft izdati odličnu AAA single player igru, a da nije Gears koji mi ionako nije napet. Koliko je ono prošlo godina neka me neko podsjeti? 🤔 Bethesda je u istom rangu tako da ni od te koke neće biti jaja. 🙄 Sreća (odnosno nesreća) pa je kupljena ekskluzivnost za The Medium pa to možda malo osvjetla obraz.

    • vragec25cro

      @MightyAloy, 30.10.2020 - 05:48

      Pa izdali su 2 AAA odlične i jednu dobru u zadnjih godinu dana,AoE 1,2 i 3 🙂 ,a Gears 5 je vrhunski kad se igra u kauč co op.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?