HCL.HR

Prva misija Hitmana 3 nudi se besplatno uz Free Starter Pack

Zoran Žalac 30.03.2021.   •   1 komentara


Hitman 3 će dobiti svoj Free Starter Pack – svojevrsni demo u sklopu kojega na ograničeno vrijeme možete zaigrati dvije misije – jednu iz Hitmana 3 i drugu iz dvojke.

Prve dvije igre iz serijala Hitman (ili bolje rečeno njegovog reboota od 2016.) u nekoliko su navrata imale promotivne akcije tijekom kojih su se pojedine misije mogle nabaviti potpuno besplatno. Sličnu će praksu nastaviti i Hitman 3, za kojega je danas najavljen Free Starter Pack.

Radi se o besplatnoj verziji Hitmana u kojoj je na ograničeno vrijeme moguće zaigrati određene levele, odnosno misije. Od danas, 30. 3. pa sve do 5. 4., besplatno će se moći zaigrati početna misija Hitmana 3, u Dubaiju. Osim te misije, koja će biti dostupna samo na šest dana, trajno će se moći zaigrati trening misija ICA Facility iz prvog Hitmana, te početna misija Nightcall iz Hitmana 2.

Razvojni tim IO Interactive poručuju kako je lansiranje Free Starter Packa tek početak. Kasnije će se u sklopu te verzije Hitmana pojavljivati i druge misije iz triju igara, također besplatno. Kvaka je samo u tome da će biti dostupne za igranje u ograničenom roku. No, ako vam se svidi ono što zaigrate pa se odlučite na kupnju pune verzije Hitmana 3, sav ostvareni napredak u Free Starter Packu prenijet će vam se u punu verziju igre.

Hitman 3 Free Starter Pack bit će dostupan na PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X/S kozolama.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • mr venom st

    01.04.2021 - 11:23

    a zato xbox sx demo zauzima 64 gb???

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?