HCL.HR

Hitman se sprema ukokati nekoga iz svijeta automobilizma

Zoran Žalac 04.06.2018.   •   6 komentara


Tragovi upućuju na to da će Agent 47 dobiti novi zadatak, a detalje istoga doznat ćemo ovoga utorka.

Čini se kako je netko naručio novo ubojstvo, ili više njih. Naime, na službenom twitter profilu za Hitman serijal upravo je objavljeno kako “stiže meta”, no da joj je pristup zabranjen do 07. 06., odnosno do ovoga četvrtka. Prema logotipu koji je procurio, stiže nam Hitman 2, odnosno druga sezona Hitmana iz 2016. godine.

U bilo kojem slučaju, čini nam se da bi Agent 47 ovoga puta mogao otići u svijet automobilističkih sportova. Naime, Warner Bros Games, koji je prije dva mjeseca postao izdavač Hitmana, pustio je kratki isječak koji pokazuje mehaničare i vozača sportskog automobila.

Isječak upućuje na otkrivanje za 72 sata – dakle, u četvrtak. Da stvari budu još intrigantnije, u jednom trenutku na automobilu se može pročitati riječ “Hamsun” što je naziv jedne od tvrtki u svijetu Hitmana. Plus, font koji je korišten u isječku identičan je onome iz zadnje Hitman igre.

Komentari (6)

  • SanKa

    05.06.2018 - 09:21

    ne razumijem to epizodno igranje, sezona 1, sezona 2. izbaci sve odmah.

  • SanKa

    05.06.2018 - 09:21

    amen

  • Zoran Žalac

    05.06.2018 - 09:36

    Pričekaš da izađu sve misije (epizode) i imaš istu stvar. Ne vidim u čemu je problem. Barem u slučaju Hitmana, jel; koji nije fokusiran na priču. Drugo je kad čekam pola godine da Telltale izbaci novu epizodu nečega pa onda već zaboravim što se događalo u prethodnoj.

    • sgtbare

      @Zoran Žalac, 05.06.2018 - 14:54

      Zorane kako ne razumijes? zvucis kao da nisi igrao nijedan nastavak do blood moneya? sto momci zele reci, nije stvar u epizodama nego sve poslije blood moneya nije hitman, nego lose odrađeni wannabe hitman, od absolutiona pa dalje hitman nastavci su vise nazadovali nego napredovali…sto se tice igrivosti najvise, nemozes to poreci…

      blood money je zadnji pravi nastavak hitmana…

      tako je to kad igru ne rade originalni devsi…nazalost

    • Zoran Žalac

      @sgtbare, 05.06.2018 - 15:31

      Ne bih se složio. Ok, Absolution je bi izlet u prazno, to mogu priznati; ali ovaj zadnji je daleko najbolji Hitman do sada. Treba se samo odmaknuti od nostalgije i mišljenja da je sve prije bilo bolje. Jer nije. Daleko od tog da je zadnja igra savršena, ali je otprilike sve ono što od jednog Hitmana tražim. Mislim, navedi mi po čemu je igrivost zadnjeg Hitmana lošija od igrivosti u Blood Moneyju? Gameplay je istog koncepta, samo boljeg – veći leveli, više prilika i to je to. Reci mi što to Blood Money ima, a da zadnji Hitman nema?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?