HCL.HR

Hood: Outlaws & Legends je nova igra s vibrama Robin Hooda, stiže i na PlayStation 5

Igor Belan 07.08.2020.   •   6 komentara


Hood: Outlaws & Legends nova je igra za aktualnu i novu generaciju gaming platformi, a uz zanimljiv debitantski trailer baca jasne vibre Robin Hooda.

Hood: Outlaws & Legends upravo je najavljena nova igra za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One i PC.

Bit će to multiplayer PvPvE igra fokusirana na krađu, a izlazak je planiran za 2021. godinu.

Igru razvija studio Sumo Newcastle, ekipa iza igre Eve: Valkyrie, a izdavač je Focus Home Interactive.

Hood: Outlaws & Legends opisuje se kao “mračna i nasilna” igra, no zapravo i ne izgleda tako mračno na kraju uvodnog trailera gdje možete vidjeti prve naznake gameplaya.

Usporedbe s For Honorom u komentarima za 3, 2, 1…STOP! Istina, možda vas tematski podsjeti na For Honor, ali ovo će zapravo biti igra o suprostavljenim bandama koje se bore da udare bogate ljude po džepu. Kužite? K’o Robin Hood.

U ovim multiplayer mečevima dva tima igrača borit će se da izvrše savršenu pljačku protiv računalno upravljanih stražara. Kako će se to zapravo odvijati još nam ostaje za čuti i vidjeti – ali na pravu zvuči zanimljivo, ne?

Komentari (6)

  • Dick Johnson

    07.08.2020 - 15:47

    Nebi komentiro samu igru jer mi ne djeluje intresantno, al koja je poanta s ona 4 frejma gameplaya? Da mogu rec da su pokazali gameplay, koji je kurac vise s tim trailerima. Daj zamisli da film novi Batman npr. dobit CGI trailer koji nema veze s tim kak film izgleda. Koja je poanta tih CGI trailera, ko to zeli uopce?

    • Hex

      @Dick Johnson, 07.08.2020 - 16:14

      Ja to prvi želim. Igre su jedno, a kinematografija drugo. Što je loše u cinematicima tj. u malo pre-rendanog footagea? Cilj im je hypeat igru i prodat proizvod. Rade je da i zarade na njoj. Dio marketinga. Zamisli da World of Warcraft nema svoje predivne cinematice, da za predstavljanje nove ekspanzije naprave in-game trailer. Sigurno bi zaradili, ne. Ujedno je i lijepo vidjeti elemente iz igre u malo većoj i detaljnijoj definiciji – pridonosi ideji i viziji koju je developer zamislio. Cinematici su art forma za sebe, koji uz igru čine jedno lijepu cjelinu. Istovremeno, filmovi imaju nabrijane foršpane, koji nikada nisu ogledalo stvarne kvalitete filma.

    • funky0308

      @Hex, 07.08.2020 - 16:34

      Stima i ovo sto govoris ali stima i ovo sto Dick J. kaze. Neka naprave dva sata CGIa ako zele, super za ufurati se u svijet i pricu ali dajte vise gameplaya u trailerima da vidimo igru.

    • Dick Johnson

      @Hex, 07.08.2020 - 18:27

      U igrama koje nisu RPG u globalu skipam cutscene, ali daleko od toga da ne uzivam u vrhunskim CGI animacijama, kad se sjetim samo Warcrafta 3 i TFT, fenomenalno. Ne volim CGI predstavljanja igara, pa kupit cu zbog gameplaya ne prerendered animacija. Tebi se svida, ocito i puno drugih ljudi isto inace nebi to radili, al meni je to prejadno kad tak najavljuju igre.

    • Tomina

      @Hex, 08.08.2020 - 12:09

      da, i samo budale kupuju unaprijed neprovjeren proizvod (demo)

    • Tony77

      @Dick Johnson, 07.08.2020 - 23:23

      Igra izlazi tek 2021 bit će gameplaya nesekiraj se puno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?