HCL.HR

Horor avantura Blair Witch dolazi na PlayStation 4

Zoran Žalac 19.11.2019.   •   6 komentara


Već od idućeg mjeseca i vlasnici PlayStationa 4 mogu se suočiti s ukletom šumom i vješticama iz Blaira.

Horor avantura Blair Witch bila je jedna od rijetkih igara ove godine koje su bile dostupne samo za Xbox One konzolu (uz PC), a nisu bile Microsoftove produkcije. No, ekskluzivnost nije dugo trajala – razvojni tim Bloober najavio je kako će se Blair Witch pojaviti i na PlayStationu 4 već idućeg mjeseca, 3. 12. Također je najavljeno da će igra u svim verzijama dobiti i fizičko izdanje, ali tek 2020. godine.

Za ovu najavu složen je i trailer koji ističe da je igra dobila prilično visoke ocjene u recenzijama. Naš Gregor nije bio osobito “omađijan” igrom, a prije svega joj je zamjerio kratkoću trajanja. Svejedno, i on će se složiti da je Blair Witch jedan od ponajboljih horor naslova u 2019. pa sam siguran da mu je toplo oko srca što igra dolazi na Sonyjevu konzolu.

Komentari (6)

  • Smike

    19.11.2019 - 15:38

    Stvarno mi nisu jasni ovi izdavači što preskaču ps4. Šta i rade igre bezveze

    • MightyAloy

      @Smike, 19.11.2019 - 21:14

      Logično je izbaciti igru za platformu koja je prodana u preko sto milijuna primjeraka, za duplo više nego Xone. Znači potencijalno se igra može prodati u duplo više primjeraka, a no brainer. Uz sve što je Microsoft napravio zadnjih godina, Xbox je i dalje inferiornija platforma u odnosu na PlayStation. Također Xbox ima najviše prodanih primjeraka u USA, a neke vrste igara tamo i ne prolaze najbolje za razliku od Japana i Europe. Kakav je početak imao (slabija, a skuplja konzola, itd.), i kako loše stoji s ekskluzivnim igrama, točnije ni nema ih, Xbox je još dobro i prošao ovu generaciju. Na kraju će ipak završiti treći, ali ipak svaka čast Microsoftu na određenim inicijativama.

    • vragec25cro

      @MightyAloy, 20.11.2019 - 14:20

      Po çemu infrorniji?Jaçi hardver,manje se çuje,bolje ponude,bolji đojstik.Isti ima par eskluziva kao i naprimjer ps4(mislim na one zbog kojih se kupuje konzola ),s tim da su razliçitog žanra a ne samo akcijske avanture.Jedina im mana ne podržavanje balkana.Meni super šta se tiçe toga šro bacaju eskluzive na pc jer naprimjer kad igram Gears 5 ili neku sliçnu igram na xboxu pve i kampanju a multiplayer na pc(jbg nemogu đokstici ko miši i tipkovnica u pucaçinama).S tim da za cijenu jedne usliga prstup xbox eskluzivama na konzoli i pc eskluzivama na pc)

  • Mah

    19.11.2019 - 15:39

    U početku zanimljiva i strašna, pod kraj toliko naporna da samo želiš da završi

    • departed1983

      @Mah, 19.11.2019 - 21:31

      Ja sam dosao do pola igre i odustao.. stvarno je postalo dosadno i monotono..

  • BeLLicus

    19.11.2019 - 17:03

    Igru završiš uz kavicu za jedno posljepodne.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?