HCL.HR

Po dva grada iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine dolaze u Microsoft Flight Simulator

Zoran Žalac 24.07.2023.   •   2 komentara


Microsoft Flight Simulator uskoro će dobiti besplatno ažuriranje mape za istočnoeuropsku regiju u kojoj se nalaze Hrvatska, Slovenija te Bosna i Hercegovina.

U nedavnom predstavljanju Microsoft Flight Simulatora 2024 mogli smo vidjeti Dubrovnik u nešto detaljnijem izdanju nego što se taj grad sada može pronaći u trenutnoj verziji igre. Sad smo pak dobili potvrdu da će Hrvatska biti među zemljama koje će sljedeće dobiti ažuriranje mape s gradovima koji će biti autentični zahvaljujući tehnologiji fotogrametrije.

Preciznije rečeno, besplatni World Update 14 bit će fokusiran na centralni dio istočne Europe, a obuhvatit će Češku, Slovačku, Mađarsku, Sloveniju, Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu. Što se tiče naših susjeda, njima će detaljnije biti predstavljeni gradovi Ljubljana i Maribor, odnosno Banja Luka i Sarajevo.

U Hrvatskoj će detaljno biti zastupljena dva grada na jadranskoj obali: Split i ranije spomenuti Dubrovnik.

Detaljniji gradovi naše regije postat će dostupni kao besplatno ažuriranje od sutra, 25. 7. u svim verzijama Microsoft Flight Simulatora.

Komentari (2)

  • opp

    24.07.2023 - 12:45

    Igrao sam jedno vrijeme preko game passa na XSS, stvarno sam se oduševio. Igra je fascinantna čak i na XSS, totalno opuštanje i uživanje. Na jesen možda opet instaliram, ali prvo moram kupiti SSD za XSS. Štedim sad za to, skup u pm

    • ReVamped

      @opp, 24.07.2023 - 13:44

      Je. Ja sam napokon naručio 2tb a pošiljka kreće tek za mjesec dana. Idealno za nove igre

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?