HCL.HR

U iduća dva dana možete besplatno postati car svijeta u Civilizationu 6

Stjepan Fikter 12.02.2019.   •   5 komentara


Povodom izlaska nove ekspanzije za Civilization 6 moguće je isprobati original igru ako je nemate u svom posjedu i usput kupiti po 70% nižoj cijeni.

Za sve one koji još nisu isprobali Civilization 6, sada je pravo vrijeme jer je igra u iduća dva dana besplatna za isprobavanje putem Steama. Naime, razlog za ovu mogućnost igranja u tome što ovaj tjedan izlazi nova ekspanzija Gathering Storm koja će proširiti gameplay uvođenjem klimatskih promjena. Nema Leonarda DiCaprija među vođama nacija, ali klimatske promjene su stvarne.

Iako smo i ranije viđali utjecaj prirode na našu državu, carstvo, imperij ili kako god zvali svoj teritorij, Gathering Storm će to puno više proširiti pa će se morati paziti na globalno zatopljenje koje može uzrokovati šarolike promijene u ekosustavu. U slučaju da vam se igra i svidi, do 18. 2. možete ju kupiti po 70% nižoj cijeni, odnosno za igru bit će potrebno izdvojiti 17.99 eura umjesto 59.99.

S time možete biti pripremljeni odmah i za Gathering Storm koji stiže 14. 2.

Komentari (5)

  • xxved

    12.02.2019 - 21:54

    Sve je to extra, ali kad ce Civ7?

    • Furo97

      @xxved, 13.02.2019 - 03:39

      Cemu zurba?
      6 je izasla ajmo rec prije 2 godine… Nek izadje jos koji dlc za 6 (najbolje bi bilo besplatan), pa nek onda nakon par godina izbace novi nastavak..
      Koja je fora ako ce svaku godinu izlazit nova igra po cijenu od 60$ ili €, a od promjena u igri imas par grafickih modifikacija i dva nova lika..
      Kao tipa Farming simulator koji uporno izlazi svake godine, a jedina promjena u igri je malo grafike sto je skoro i neprimjetno, dva nova traktora i nova mapa koja je na foru stare samo su premjestili zgrade i ceste… a ostalo sve apsulutno isto.. Nek developeri imaju malo vremena za nove ideje i da ih ostvare

    • Saren

      @Furo97, 13.02.2019 - 05:12

      Da ne pricamo o tome kako je svaki poprilicno napredniji od proslog nastavka. Pogledaj samo neznam Civ III pa Civ IV, pa zatim peticu i sesticu. Ja se slazem s Furo97 radije neka bude jos koju godinu pa nam dostave nesto novo i sve ostalo poboljsano u odnosu na prethodnika pa kako bude, umjesto da ih stancaju ko na traci svake godine bez imalo noviteta. I ovako igram i 5 i 6 kad god uhvatim vremena 😀

  • SanKa

    13.02.2019 - 09:42

    CIV V je vrh, ne svidja mi se dizajn CIV VI nikako. jako dječje izgleda

  • Wolf359

    13.02.2019 - 12:57

    meni koliko se god trudio Civ VI nikako nije sjeo, pogotovo sistem izgradnje gdje radnik sagradi zgradu instant ali nestane nakon 2-3 uporabe, to mi tako vuce na igre za mobitele, meni je CiV V bio vrhunac serijala volio bi da nisam prednarucio delux verziju, da se bar vrate korijenima u VII

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?