HCL.HR

Iduće godine istražujemo podmorje Subnautice na Switchu

Stjepan Fikter 19.08.2020.   •   3 komentara


Nakon PS4 te Xbox One verzije, vlasnici Switch konzole također će uskoro moći vidjeti i doživjeti zanimljivi svijet Subnautice i to čak u pokretu.

Na Nintendo Indie World Showcaseu otkriveno je kako će iduće godine i vlasnici Switch konzole moći zaroniti u svijet Subnautice. Uz to, imat će priliku i istraživati novo okruženje unutar ekspanzije Below Zero. Nažalost, još uvijek nije poznato kad  ćemo se točno zaputiti u nepoznate dubine.

Subnautica je već duže vremena dostupna na osobnim računalima te nešto kraće za PS4 i XBO. Below Zero se također može zaigrati već sada, ali trenutačno kroz Early Access program. Stoga se može pretpostaviti kako će izlaskom Switch verzije tada izaći i puna verzija ekspanzije i za ostale platforme.

Za one koji su možda zaboravili o čemu se radi – riječ je o istraživanju i preživljavanju u podmorju na nepoznatom planetu. Uz otvoreni svijet, igra ima i radnju, a može se igrati i sandbox mod u kojemu je sve otključano odmah čim se zaroni.

Komentari (3)

  • XLBanana

    19.08.2020 - 13:10

    Sabnautica je zakon, i below zero je dobar.

  • TorcidashFromCroatia

    19.08.2020 - 13:46

    Malo san je igra kod rođaka na PS4 i igra definitivno ima potencijala, lipo izgleda, ima dobar gameplay i odličnu atmosferu, ali optimizacija je užasna. Pop-in je jako čest, a fps zna nerijetko bit ko Power Point slideshow. Tkd mislin da izvedba ove igre neće bit nimalo dobra na switchu.

  • Juma70

    19.08.2020 - 15:01

    Na info box ce se za cas dodati i switch!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?