HCL.HR

Idućeg mjeseca igramo spiritualni Resident Evil – Daymare: 1998

Stjepan Fikter 14.08.2019.   •   1 komentara


Preživljavanje u malom gradiću koji se je pretvorio u smrtonosnu zonu počinje sredinom devetog mjeseca, a tu je i demo verzija koja se može isprobati.

Daymare: 1988

Preživljavanje u malom gradiću koji je postao smrtonosna zona u stilu Resident Evila, ima datum izlaska. Daymare: 1998 tako igramo od 17.09. na PC-ju, PlayStationu 4 te Xboxu One, a već sada se može isprobati demo verzija putem Steama.

Kako igra inspiraciju vuče iz Capcomovog kultnog serijala, to znači preživljavanje u trećem licu. Doduše, developeri kažu kako je riječ o hardcore mehanikama preživljavanja s protivnicima koje je teško ubiti pa je potreban strateški pristup bitkama. Zagonetke naravno neće izostati, kao što neće niti biti metaka na svakom koraku.

Kako bi počast eri 90-ih bila potpuna, snimanje pozicije je također limitirano, pa se može zaboraviti na pritiskanje F5 dugmeta svakih 20 sekundi. Osim što smo dobili datum izlaska, ekipa koja stoji iza igre pripremila je i novi trailer u kojemu upoznajemo Sama, jednog od troje igrivih likova.

Komentari (1)

  • MachinaEx

    14.08.2019 - 22:08

    Igra izgleda jako intrigatno i zanimljivo, ali bojim se da će po izlasku se pokazati propašću, kako u izvođenju, tako i u razvoju. Nadam se da će se pokazati suprotno, jer bih je volio zaigrati!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?