HCL.HR

Neki igrači Anthema su prijevremeno stigli do posljednje misije

Filip Zorić 18.02.2019.   •   3 komentara


Anthem sadrži brojne tehničke probleme čak i nakon dvije demo verzije. Ovaj put su igrači nabasali na bug zbog kojeg prijevremeno dođu do posljednje misije.

Biowareova looter shooter pucačina Anthem je nedavno stigla u ruke onih koji koriste Origin Access Premier uslugu. Igra je već imala brojne tehničke probleme u svojim demo verzijama, a čini se kako i sad igrači nailaze na poteškoće.

Dosta se igrača žali na duga vremena učitavanja i poteškoćama u reproduciranju zvuka, ali tu problemima nije kraj. U slučaju da ne znate, u Anthemu postoji opcija igranja zvana Quickplay. Odabiranjem te opcije biste trebali zaigrati s grupom kojoj je potreban dodatan igrač. Članovi grupe bi trebali biti sličnog levela kao i igrač koji se pridružuje putem Quickplaya. Međutim, neki su nesretni igrači odabiranjem Quickplaya preskočili veliki dio priče i završili u posljednjoj misiji igre bez da su dostigli potreban level.

Ben Irving, vodeći producent Anthema, je potvrdio postojanje ovog buga putem Twittera. Rješenje problema sad valja samo čekati…nadajmo se ne toliko puno kao kod učitavanja igre.

Komentari (3)

  • SanKa

    18.02.2019 - 16:21

    puno vike nizašto

  • xRedSheepx

    18.02.2019 - 20:11

    Jest da igra ima nekih bugova i stvarno je problem su ta duga očitanja, jer nije baš ugodno ući na misiju a da ekipa već odradila dio misije, al opet s dr strane ovo još ustvari nije službeni izlazak igre pa se iskreno nadam da budu uradili neki 1st day update i popravili većinu tih bugova.

  • Cros70

    19.02.2019 - 10:32

    Te stvari su trebale biti gotove u produkciji. Igra se godinama priprema i izrađuje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?