HCL.HR

Injustice 2 dat će vam kristale u zamjenu za stvarni novac

Zoran Žalac 17.03.2017.   •   2 komentara


Sustav mikrotransakcija u nadolazećoj tabačini Injustice 2 koristit će se za kozmetičke predmete i brže napredovanje u igri, ali ne bi trebao biti forsiran na igrača.

injustice-2-firestorm

Nadolazeći Injustice 2 pridružio se sve dužoj listi igara koje dolaze sa sustavom mikrotransakcija. Naravno, mikrotransakcije u gejmerskim krugovima obično imaju negativne konotacije pa razvojni tim NetherRealm Studios odluku o uvođenju mikrotransakcija odmah pravda argumentom kako Injustice 2 neće biti „pay to win“ igra. Kažu da cijene svoju zajednicu igrača i da im ne pada na pamet dati prednost onima koji za nju mogu dodatno platiti.

No, takozvani Source kristali koji će služiti kao valuta u igri, osim kozmetičkih stvari poput novih kostima za borce, omogućit će kupcima da brže napreduju u igri. Napredovanje je, doduše, ograničeno na 20 levela, a kupovanje kostima nema veze sa sustavom dodatnog opremanja likova koje će biti okosnica igre.

Osim informacija o mikrotransakcijama, NetherRealm je nedavno otkrio i 27. borca u igri. Radi se o Firestormu koji će svoje protivnike šamarati u dva promjenjiva oblika.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • Czar

    17.03.2017 - 11:17

    Sve dok to ne utječe na pvp nema problema.
    Nadam se samo da će im netcode bit kako spada u startu jer to je kod NRS bila boljka u zadnjih nekoliko godina.

  • AtomicHood

    17.03.2017 - 15:10

    Ovaj Firestorm ima opake comboe

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?