HCL.HR

Invasion mod za Doom Eternal je zamijenjen za novi Horde mod

Josip Klanfar 02.07.2021.   •   2 komentara


Popularni Doom Eternal će dobiti novi mod naziva Horde, koji će biti zamjena za Invasion. Mod će biti single-player i trebao bi biti raznolik te podebljati izazov igračima.

Možda znate, a možda i ne znate da je id Software do sada radio na Invasion modu za Doom Eternal, u kojemu bi igrači jedni drugima ulazili u single-player kampanju i kontrolirali demone. Spletom okolnosti, ekipa više nije zadužena za razvoj istoga jer se od toga odustalo. Njegovo mjesto će popuniti novi mod Horde koji bi za razliku od Invasiona trebao biti single-player orijentirani mod. Odluka je to koju su obznanili na službenim stranicama Bethesde.

“Kao što znate, imali smo namjeru pustiti besplatan Invasion Mod za igru, ali pandemija i rad na daljinu su utjecali na razvoj. Isto tako smo pratili koliko volite različiti spektar gameplaya i borbe u ekspanzijama pa s tim na umu smo odlučili prebaciti fokus s Invasion Moda na kreiranje potpuno drugog single player horde moda.” – stoji u službenom priopćenju na stranici uz dodatak: “Sigurni smo kako će ovaj horde mod ponuditi vam raznolikost i izazov koji ste cijelo vrijeme tražili u igri. Nastavno na to, tim nastavlja raditi i na osvježenju za BATTLEMOD koje uključuje kompetitivniji gameplay, strukturu baziranu na ranku, promjene u gameplayu i balansu te potpuno novu mapu”.

Sve bi nam ovo trebalo biti jasnije u osmom mjesecu kada se bude održavao QuakeCon 2021. Što vi kažete na ovo? Jeste li razočarani ili pak sretni što neće biti Invasion moda? Mislite li da je Doom Slayer sretan? Javite u komentarima.

Označeno sa: , , ,

Komentari (2)

  • abel

    02.07.2021 - 20:40

    Niko ne igra DOOM multiplayer tako da nema štete

    • Markus Krez

      @abel, 08.07.2021 - 11:33

      Zašto ne igraju ako mi to možete odgovoriti poštovani gospodine. Baš razmišljam i sječam se nekih nastavaka Doom-a koji su imali vrhunski multi player. Hvala unaprijed 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?