HCL.HR

Jurassic Park: Survival odvest će nas i na neke nove lokcaije

Zoran Žalac 12.06.2024.   •   5 komentara


Horor avantura u svijetu Jurassic Parka odvest će nas na lokacije koje nismo vidjeli u filmovima te suočiti s novim vrstama dinosaura.

Željno iščekujemo svježe materijale iz igre Jurassic Park: Survival, koja je najavljena krajem prošle godine. Međutim, ista još nije spremna za prikazivanje te ni u kojem obliku nije bila prisutna na Summer Game Fest manifestacijama. Ipak, iz IGN-a su doznali nekoliko novosti o toj igri.

Iako je u startu bilo potvrđeno kako će se igra vezati uz Jurassic Park film iz 1993., sad je rečeno da će Survival kronološki biti smješten jedan dan nakon događaja iz filma. Također ćemo vidjeti do sada neistražene lokacije otoka Isla Nubar.

“Otok je pun različitih vrsta terena od kojih su mnogi prilično izazovni. Igrač će morati biti na oprezu, trebat će unaprijed planirati i provjeravati rute kretanja. Glavna protagonistica Maya nema nadljudske sposobnosti niti je akcijski heroj. Za nju postoje pravi rizici i igrač će morati upotrijebiti kombinaciju inteligencije, hrabrosti i strpljenja kako bi preživio brojne izazove na otoku.” – poručuju developeri.

A ti izazovi doći će i u obliku novih te nepredvidivih vrsta dinosaura. Nemojte stoga misliti da će za igru vrijediti isti trikovi koje likovi primjenjuju u filmu.

Jurassic Park: Survival u razvoju je za PC, PS5 i XS platforme, trenutno bez datuma izlaska. U 2024. ga definitivno ne očekujemo igrati.

Komentari (5)

 • SilverTurd

  12.06.2024 - 11:19

  Jedva cekam. I ovu i the Lost Wild

 • Lepoglava

  12.06.2024 - 12:25

  Stvarno je ideja super. Obožavam ovu tematiku ali malo je igara donijelo pravu atmosferu (Dino Crisis 1 i 2 i…..

  • TheColossus

   @Lepoglava, 12.06.2024 - 13:33

   Mislim da će ovo biti više nešto kao Alien: Isolation nego Dino Crisis.

  • Dominik Vadas

   @TheColossus, 12.06.2024 - 17:34

   Eh, pozlatile ti se riječi!

  • Lepoglava

   @Dominik Vadas, 13.06.2024 - 10:04

   Pozlatile se 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?