HCL.HR

Jurassic World Evolution znatno je popularniji od Igorovog Youtube serijala

Pero Mlinar 15.01.2019.   •   3 komentara


Jurassic World nadmašio je sva očekivanja po pitanju prodaje te se pretvorio u najbrže prodavani naslov studija Frontier Development.

Nije Ark, ali još se na temelju Igorovih Youtube videa (16 epizoda!) dalo zaključiti kako je Jurassic World Evolution dosta popularna igra. Ipak, teško da su njegovi tvorci mogli očekivati, pretpostaviti ili na bilo koji način proreći njegov instantni komercijalni uspjeh. Iz novih financijskih rezultata može se vidjeti da se od izlaska 12. 6. prošle godine do danas tako prodalo preko dva milijuna primjeraka ove virtualne simulacije uzgoja egzotične faune. S druge strane, Igorov je Youtube serijal odgledan 1,202.857 puta. Nismo jači, ali držimo se.

Iako Jurassic World Evolution i dalje nije najprodavanija igra studija Frontier Development, svakako je ona koja se prodaje puno brže od prethodnih. Planet Coaster skupio je oko dva milijuna igrača, no taj je izašao pradavne 2016., dok je za svoju bazu od tri milijuna igrača Elite Dangerous tražio nešto više od četiri godine. Dinosauri su očito ponovno in.

S rezultatom su tvorci itekako ponosni. Osim standardne poruke u kojoj se iskazuje zahvalnost igračima i radost uspjehom, izvršni direktor studija podijelio je tako još jednu bitniju informaciju – uskoro nas čeka najava njihovog četvrtog naslova. Kakav će to biti naslov – ne znamo. Igor, međutim, već trlja ruke i pali YouTube…

Komentari (3)

  • eXcentrik

    15.01.2019 - 18:29

    Pa bilo bi vrijeme da ga ponovo zaigra. Najsmješniji serijal ikada. Sjeti se Igore samo scene kada si spinosaura prebacio stegosaurima… Od tog dana tugujem jer je serijal otišao bez riječi zbogom

    • Igor Belan

      @eXcentrik, 16.01.2019 - 07:23

      Ma bilo mu je vrijeme da se smiri i povuče 🙂 Postalo je to prekomplicirano za mene jadnoga.

  • Luka gredelj

    15.01.2019 - 21:21

    Obožavam Jurassic wlrld

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?