HCL.HR

Tvorci igre Just Cause 4 na genijalan su način odali počast svojim susjedima

Pero Mlinar 11.12.2018.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Just Cause 4 prepun je zanimljivih easter eggova, ali posjet diskoteki svakako je potrebno izdvojiti kao jedan od simpatičnijih.

Osamdesete su. Diskoteke su pune sjajila, glamura i mladih tijela koja vikendom dolaze iskusiti groznicu tog razdoblja. Jedan od većih hitova na plesnom podiju svakako je “Take On Me” norveškoga benda a-ha, pravo oličenje zaraznosti elektronike, živosti itd. Uz tu pjesmu dolazio je i inovativni spot koji kombinira strip i pravi život, a rezultat je i danas fascinantan.

Čitavu stvar sad možete ponovno proživjeti i u igri Just Cause 4, ako odlučite posjetiti određenu nedovršenu zgradu i spustiti se niz stepenice. Dočekat će vas improvizirani disko u kojemu ima pjesme, ima žena žene, i ima plesa – pa zašto onda ne? I sve to skupa u stilu samoga spota. Ovdje su vam odmah i uputstva. Ne zaboravite na sjajilo.

Dakako, ovaj genijalni easter egg nije sasvim nasumičan. Baš kao i grupa a-ha, Just Cause 4 je proizvod Skandinavije – samo što su igru razvili Šveđani, dok su za pjesmu zaslužni njihovi susjedi Norvežani. Inače, u Just Cause 4 ovo nije jedina tajna vrijedna spomena – pogledajte kako je kroz tu igru odana počast Bennettu Foddyju:

Komentari (3)

  • vragec25cro

    11.12.2018 - 15:54

    Izgleda kad su zaje… igru barem imaju dobre easter eggove 🙂

  • BeLLicus

    11.12.2018 - 21:07

    Odali su im i korisnici steama počast http://prntscr.com/ltpi87 kako loše ocjene, zar je igra tako loša?

  • SanKa

    12.12.2018 - 09:41

    ajme odlicno 🙂 jedan od boljih spotova ikad

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?