HCL.HR

Kingdom Come: Deliverance bi mogao kasniti na PC zbog verzija za konzole

Zoran Žalac 01.03.2016.   •   5 komentara


Iako bi se prvi dio Kingdom Come: Deliverance trilogije trebao pojaviti već ovoga ljeta na PC-u, nije isključena odgoda igre do kraja godine zbog verzija za konzole koje još nisu spremne.

kingdom-come-deliverance

Jedan od najiščekivanijih novih naslova RPG žanra svakako je Kingdom Come: Deliverance, Kickstarterom potpomognuti projekt nezavisnog češkog tima Warhorse Studios. Igra je u planu za ljeto 2016. godine, doduše samo u slučaju PC verzije, dok bi inačice za PlayStation 4 te Xbox One uslijedili na jesen ove godine. Međutim, čini se kako bi i verzija za PC također mogla kasniti upravo zbog rada na verzijama za konzole.

Naime, u razgovoru s Eurogamerom, Warhorseov PR menadžer Tobias Stolz-Zwiling otkrio je sljedeće:

„U ovom trenutku mi smo još uvijek nezavisni developeri, ali smo u pregovorima s izdavačima jer trebamo nekoga tko će distribuirati igru po trgovinama, a izdavač želi da sinkroniziramo izlazak igre s verzijama za konzole. Još uvijek smo u pregovorima, vidjet ćemo.“

U slučaju da PC verzija bude odgođena, bit će to barem četiri do pet mjeseci dodatnog čekanja. No, ako će to pomoći boljoj optimizaciji igre i peglanju bugova, možda i nije tako loše da sve tri verzije igre dobijemo istovremeno. Što vi kažete?

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • MoGaming

    01.03.2016 - 13:19

    Ma kad već koče cijeli razvoj PC-a možemo i ovo preživit 🙂

  • departed1983

    01.03.2016 - 14:31

    Kakva samarcina ljudima koji su podrzali igru na kickstarteru i skupili preko 2 miliona.
    Igra je prvenstveno razvijana za PC i kao takva je dosla na kickstarter i kao takvu su je ljudi podrzali. Sad je odgadjaju zbog konzola. Jadno.

  • Drihter

    01.03.2016 - 18:37

    Realizam i renesansa. Samo se nadam da ”konzolaška bolest” neće uticati na PC verziju. RPG vs Konzola mi odmah probudi neku sumnju, možda je i predrasuda u pitanju, ali činjenica je da na toj platformi neko kome gaming završava sa RPG-om i sokerom tu i tamo nema šta da traži u tim plastičnim kutijama.

  • drazensi

    02.03.2016 - 00:13

    Sudeci po problemima odmah od prvog dana apsolutno nista :). Opet jedna tipicna Ubishit neoptimizirana, tehnicki katastrofalna igra. Tko bi mislio? 🙂

  • tothwow

    11.03.2016 - 21:33

    samo da dozivi svoj hype 😀 jedva cekam igru!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?