HCL.HR

Kingdom Come: Deliverance dobiva mod koji znatno otežava igru

Pero Mlinar 25.06.2018.   •   7 komentara


Ekipa iz Warhorse Studios ispunila je svoje obećanje te će se nakon sutrašnjeg zakrpe kroz češke ravnice moći kaskati s povišenim ulozima.

Srednjovjekovni open world simulator kmetstva i vrlo dobar RPG naslov Kingdom Come: Deliverance sutra će biti proširen mogućnošću da ga se zaigra i u hardcore modu koji je uz tri DLC-a kao novitet najavljen prošli mjesec uoči E3 sajma.

Zakrpa će biti besplatna, a danas su otkriveni i detalji vezani uz to kako će izgledati vaša avantura okuražite li se te igru odlučite pokrenuti u modu za čeličenje:

1. Automatsko spremanje pozicije bit će isključeno.
2. Krevet i spavanje postati će glavnom metodom regeneracije zdravlja. Napitci i hrana u hardcore modu djeluju sa zakašnjenjem.
3. Podaci o healthu i stamini više neće biti dostupni. Da bi se odredila njihova razina, bit će potrebno pratiti vizualne signale u sklopu same igre.
4. Henrijevu poziciju neće biti moguće iščitati s mape, a ključne točke će se na kompasu pojaviti tek u njihovoj neposrednoj blizini.
5. Nema teleportacije.
6. Borba će biti puno teža i još realističnija te će tip oklopa biti od znatnog utjecaja na šanse za preživljavanje.
7. Dostupni će vam biti posebni hardcore perkovi koji dodatno otežavaju igru – posebno zanimljiv se čini onaj koji u igru uvodi novog, takoreći protivnika – trakavicu.
8. Cijene predmeta će postati više, a nagrade lošije.

Kad se sve zbroji, vidljivo je da će već ionako surov svijet ovom zakrpom pretvoriti u pravu noćnu moru za svakog virtualnog kmeta.

Igrate li još Kingdom Come: Deliverance? Ili ste možda čekali baš ovakav hardcore mod da ga konačno isprobate?

Komentari (7)

  • invictum

    25.06.2018 - 18:57

    Meni je i ovako preteska igra :), bez ciljnika mi nikako nije sjela

  • tothwow

    25.06.2018 - 23:03

    a igra je sama po sebi prilicno dobra, ali kako su je najavljivali, ocekivao sam neki medieval first person sandbox igru poput mount&blade a na kraju smo dobili prilicno linearnu igru. Ako misija zahtjeva stealth, moras igrat stealthom bez obzira ako buildas lika kao heavy armored tanka ili ako buildas lika stealthy bit ces u velikom minusu kada igra zatrazi da duelas nekoga….steta

  • snooker

    26.06.2018 - 08:03

    koja 3 DLC-a su u pitanju?

    • Pero Mlinar

      @snooker, 26.06.2018 - 11:24

      Prvi je From the Ashes – bio je na E3 – moći će se upravljat će se selom u njemu. Druga dva su The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon and Band of Bastards.

      I ubacit će turnire.

    • SanKa

      @Pero Mlinar, 26.06.2018 - 14:21

      jao ovo zadnje zvuci prezabavno. Hans Capon je genijalan lik. I odlicno za turnire.

  • SanKa

    26.06.2018 - 14:22

    igru igram jos uvijek, nisam zadnja 2 mj, negdje sam na pola ali baš bih mogao nastaviti. Izvrsna je igra unatoč buggovima, srećom nisam ih imao previše. Realistični RPG sa odličnom pričom. Nešto što nismo imali prilike dosad igrati.

  • dandelion

    27.06.2018 - 09:23

    dobra igra,ali ne pada mi na pamet ponovo pokušati u mazohističkom modu a ako netko baš to voli onda preporučam Wolfenstein2,
    vidim da su rijetki završili najteži mod a 99,99% ostalih mogu pokušavati do kraja života

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?