HCL.HR

Nova multiplayer igra Knockout City bit će besplatna za sve igrače na 10 dana

Zoran Žalac 13.05.2021.   •   2 komentara


Multiplayer naslov Knockout City, koji izlazi sljedećega tjedna, moći će se zaigrati i besplatno do kraja petog mjeseca.

Sljedećega petka, 21. 5., izdavačka kuća Electronic Arts lansirat će svoju novu multiplayer igru – Knockout City. Radi se tu o naslovu koji u svojoj srži ima koncept graničara pomiješan s akcijom iz trećeg lica. Pisali smo već o tome da će igra odmah po izlasku biti dostupna i preko pretplata (EA Play, Xbox Game Pass Ultimate), što znači da ćete ju moći zaigrati za 30 kn mjesečno. No, sada smo doznali za još jednu pogodnost.

Gađanje loptom u Knockout Cityju bit će besplatno za sve zainteresirane (na PC, PS, Xbox i Switch platformama), odmah po izlasku. Period besplatnog isprobavanja trajat će ukupno 10 dana, dakle do šestog mjeseca. Ako želite nastaviti s igranjem nakon 31. 5., igru ćete morati ili kupiti ili se pretplatiti na neku od spomenutih usluga.

U sklopu besplatnog isprobavanja bit će dostupna puna igra sa svim sadržajima, što znači pet mapa, šest posebnih lopti, pet modova i čitav niz kozmetičkih predmeta.

Komentari (2)

  • Agent

    13.05.2021 - 13:19

    Već znaju da im nije veliki broj igrača zainteresiran pa ga odmah stavljaju besplatno xD

  • JCD-Bionicman

    14.05.2021 - 05:39

    No ty, MULTIPLAYER games are dead.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?