HCL.HR

Konami formira novi tim za rad na novom Metal Gearu

Igor Belan 20.12.2015.   •   0 komentara


Sad kad je Kojima otišao u indie vode, Konami je nimalo suptilno i bez skrivanja objavio oglas za posao kojim traži nove snage za rad na novom Metal Gear naslovu.

mgs-2

Dok tvorac Metal Gear serijala Hideo Kojima pliva svoj prvi kraul u indie vodama uz podršku Sonyja, Konami razmišlja što će sada učiniti s Metal Gear licencom koju je Kojima ostavio za sobom kada se nakon više godina suradnje pozdravio s japanskom izdavačkom kućom. I prije nego su službeno objavili svoje rastajanje, Konami je jasno poručio svima da će se Metal Gear serijal nastaviti i bez Kojime, a ovaj oglas za posao to jasno i glasno potvrđuje.

Nimalo suptilno, bez skrivanja i uz vrlo malo detalja o radnom mjestu, oglas je objavljen na službenim stranicama Konamija, gotovo kao da žele skrenuti pažnju na sebe dok svi pišu o tome što Kojima sada radi kad je otvorio vlastiti nezavisni studio. Poznato je da je u taj vlastiti studio Kojima povukao još troje kolega iz Konamija, a šanse su da će mu se u novoj poslovnoj avanturi pridružiti i još neki stariji članovi bivšeg tima zaduženog za razvoj prijašnjih MGS igara. Što ih više Kojima uspije povući, to će više Konami morati zapošljavati, a kakvu će nam Metal Gear igru na kraju isporučiti s takvim potpuno novim timom ostaje za vidjeti. Ali jasno vam je da smo pomalo skeptični. Vi?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?