HCL.HR

Kreativni igrači rade lude ambleme u For Honoru

Juraj Bevandić 17.02.2017.   •   2 komentara


Ima li išta autentičnije od samuraja s Poke loptom na prsima ili vikinga sa štitom Kapetana Amerike? Vjerojatno ima, ali kreativni igrači For Honora imaju još hrpu ideja.

ambleme u For Honoru

For Honor je tek izašao, a igrači su već pronašli načina da igru učine suludom na svojstven način. Multiplayer porcija igre omogućuje vam da dizajnirate svoj amblem kao znak koji će vas predstavljati na štitovima i oklopu, a kreativni umovi iza tipkovnica i kontrolera to su prihvatili kao izazov da naprave što složenije ili pak što blesavije simbole.

for_honor_emblem_original

Nije trebalo dugo da se oformi posebni subbredit za dizajne gdje se možete diviti idejama nekih igrača ili pak maznuti njihove ideje ako ih uspijete preslikati u igri. Također možete zamoliti nekoga da vam dizajnira željeni amblem ili pronaći tutoriale za popularne dizajne.

for_honor_emblem_pokemon

Trenutno su popularniji dizajni iz popularne kulture ili čisto šaljivog karatkera, ali ako želite biti najopasniji vitez na bojnom polju onda ima i vrlo ozbiljnih dezena. Ako se pak želite dokazati svoju kreativnost, možete to napraviti online na Ubisoftovoj stranici ako odete pod Emblem Editor i prijavite se u svoj račun.

Komentari (2)

  • Eldar Tutnić

    17.02.2017 - 18:45

    Pa For Honor je fantastična igra, nadam se da će poživjeti dugo 🙂

  • Getssu

    18.02.2017 - 00:26

    Kako rade druge oblike okvira emblema? Npr krug kao na slici hmm

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!