HCL.HR

LeBron James uskoro će se boriti protiv Supermana i Batmana

Matej Brus 23.07.2022.   •   1 komentara


Idućeg će tjedna borilačka igra MultiVersus ući u otvoreno testiranje, a paralelno s time dolazi i poznati košarkaš LeBron James.

Tko bi rekao da će ikada doći dan kad ćemo komentirati tko je jači: Superman ili LeBron James. Ja sigurno ne bih, no ljudi iza borilačke igre MultiVersus sjetili su se postaviti to pitanje, tako da će poznati košarkaš biti dodan rosteru boraca u toj igri od 26. 7., kad bude lansirana u otvoreno testiranje.

LeBron će u MultiVersusu biti klasa Bruiser, što znači da će donijeti kombinaciju izdržljivosti i agresivnosti. Većina njegovih napada još nije poznata, no ono što znamo je da će moći raditi štetu bacajući loptu na protivnike, te da će ih moći zakucavati. Sam lik neće biti igriv od starta, nego će ga biti potrebno otključati kroz igranje.

LeBronu ovo inače neće biti prvi put da surađuje s likovima Warner Brosa, s obzirom da se prošle godine pojavio u filmu Space Jam: A New Legacy. LeBron je isto tako prvi stvarni lik u postavi MultiVersusa, a njegovo gostovanje daje nam nadu da bismo u igri jednoga dana mogli vidjeti i druge likove izvan franšiza koje su pod Warner Brosom.

Komentari (1)

  • Skycan

    23.07.2022 - 12:32

    Steam, Epic?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?