HCL.HR

Life is Strange 2 nastavit će se u 2019. godini

Zoran Žalac 29.11.2018.   •   3 komentara


Razvojni tim Dontnod Entertainment otkrio je kako se neće žuriti u razvoju druge epizode Life is Strangea 2.

Life is Strange 2 igra je epizodnog formata, baš kao i njezin prethodnik. Međutim, za razliku od prvog dijela kojemu su epizode izlazile u razmaku od dva mjeseca, drugi će dio malo usporiti taj tempo. Već su prošla dva mjeseca od početne epizode i fanovi su se počeli pitati gdje je zapelo i što je s drugom.

Iz razvojnog tima Dontnod Entertainment na službenom su blogu poručili kako s razvojem igre ne žele žuriti da zbog toga ne bi zažalili. Kako kažu, Life is Strange 2 ambicioznija je igra od prvog dijela i stoga nije realno očekivati da će njegove epizode izlaziti svaki drugi mjesec.

Ipak, tim povodom otkrili su okvirni datum izlaska druge epizode nastavka. Epizoda koja nosi naziv “Rules” tako bi trebala biti dovršena u prvom mjesecu 2019. godine, a više detalja o njoj doznat ćemo sredinom prosinca.

Razlog zašto Life is Strange 2 malo kasni sa svojim epizodama može se pronaći i u tome što studio Dontnod paralelno radi na još jednoj epizodnoj igri zvanoj Twin Mirror.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Negan

    29.11.2018 - 19:20

    Neću ni ja žuriti s kupovanjem dok ne izbace cijelu sezonu, a vjerujem da nisam jedini. Ako počnu kukati kako se prodaje slabije od prethodnika, znaju i sami zašto.

  • l)oolvl

    30.11.2018 - 01:20

    naravno, jer najbolje je nastaviti igrati kad zaboraviš o čem se radi i izgubiš interes, skroz ima smisla

  • gunnerst

    30.11.2018 - 07:47

    Life is strange sam uzeo tek kad su izasle sve epizode, tako ću i ovo, samo se nadam da će mi se svidit upola kao original
    Ovo epizodno izlaženje igre mi je tako iritantno da je to čudo i uvik se pitan kako je moguće da izdavačima to još uvik prolazi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?