HCL.HR

Lords of the Fallen 2 neće biti jedna od igara koje ćemo igrati u 2020.

Zoran Žalac 30.11.2019.   •   4 komentara


U 2020. očekujemo zaista hrpu igara, ali novi Lords of the Fallen ipak se neće naći u toj družini, poručio je njegov izdavač.

Sredinom ove godine akcijska igra Lords of the Fallen 2 po drugi je put vraćena na sam početak razvoja. Već je tada bilo izgledno da tu igru, koja je najavljena još prije četiri godine, nećemo igrati tako skoro, a sada je to i potvrđeno. Razvojni tim CI Games počeo je s intenzivnijim radom na igri nakon dovršetka Sniper Ghost Warrior Contracts, ali se ne planiraju natjecati s hrpom hitova u 2020. godini.

“Definitivno je prerano postavljati datum za nastavak Lords of the Fallena. Izlazak se zasigurno neće dogoditi u 2020. godini, ali tada u projekt svakako planiramo investirati sve više novca.” – poručio je investitorima Marek Tyminski, predsjednik studija CI Games.

Vrijedi napomenuti da Lords of the Fallen 2 u konačnici neće biti visokobudžetni projekt poput svog prethodnika. Naime, CI Games u budućnosti planira raditi na igrama koje su produkcijski veće od indie naslova, ali manje od AAA ranga. Razlog za to jest želja da mogu raditi na više projekata istovremeno jer se ipak ne mogu financirati isključivo od Sniper Ghost Warrior serijala.

Komentari (4)

  • darijoman

    30.11.2019 - 12:30

    Ne mogu reći da je prvi dio loša igra, ali je zasigurno blijeda kopija Dark Soulsa. Bez žurbe sa nastavkom 😉

    • Negan

      @darijoman, 30.11.2019 - 13:41

      Ono… za ubit dosadu taman, ali nije ništa posebno. Daleko od loše igre, ali eto. Tak da malo me i zabrinjava što će imati manji budžet od prethodnika, ali tko zna… ne mora biti indikator kvalitete, ali u ovakvim igrama koje nemaju sasvim originalnu ideju obično to znati biti slučaj.

    • darijoman

      @Negan, 30.11.2019 - 17:47

      Ma ne znam šta će napraviti, ali nije da sad iščekujem

  • SeLjAnCuRa94

    30.11.2019 - 18:55

    Kako je krenulo ovo će da završi kao DNF

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?