HCL.HR

Horor avanturu Man of Medan sada besplatno možete podijeliti s drugim igračem

Zoran Žalac 28.11.2019.   •   3 komentara


Ako nedavnu horor avanturu Man of Medan želite igrati u društvu, sada vam za to više neće trebati igrač koji već posjeduje tu igru.

Interaktivna horor avantura Man of Medan ima nekoliko multiplayer modova. Može ju se igrati ili lokalno ili preko interneta, a u ovom drugom slučaju drugi igrač do sada je morao imati svoju kopiju igre. No, od danas pa sve do 6. 1. 2020. pravila se mijenjaju pa će igru moći zaigrati i oni koji ju nisu kupili.

Naime, igrači koji kupe ili već imaju kupljen Man of Medan, dobit će tzv. Friend’s Pass – jednu pozivnicu koju u mjesec dana mogu podijeliti s drugim igračem. Taj drugi igrač onda može igru preuzeti besplatno te ju igrati zajedno s igračem koji mu ju je poklonio. No, igru morate odigrati do spomenutog datuma jer se nakon toga sve neiskorištene pozivnice poništavaju.

U sklopu ovog ažuriranja igre dodan je i Curator’s Cut mod koji za ponovni prelazak nudi drugačije perspektive i alternativne scene. Međutim, taj je mod dostupan samo vlasnicima igre i neće mu moći pristupiti oni koji budu pozvani na igranje putem Friend’s Passa.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • funky0308

    28.11.2019 - 18:20

    Poprilicno dobra igra za sve one koji vole ovakve igre ili interaktivne filmove, mozda bolje receno. Jedva cekam ostale naslove u ovom serijalu. A sto se tice Friends Passa – odlicna fora i stvarno se nadam da ce i vise izdavaca i developera slijediti ovu ideju. Znas mozda da li se kroz Friends Pass moze solo odigrati ili bas mora biti coop sa vlasnikom racuna na kojemu je igra?

    • Kiner Pingvin

      @funky0308, 29.11.2019 - 20:45

      Trebali bi za nastavak po mom napraviti strašniju igru po mom

    • Kiner Pingvin

      @Kiner Pingvin, 29.11.2019 - 20:46

      Ispravak za ono zadnje po mom

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?