HCL.HR

Novi horor naslov Man of Medan moći ćete igrati i u društvu,

Zoran Žalac 12.07.2019.   •   3 komentara


Nova horor avantura tvoraca Until Dawna dat će nam dodatni razlog za višestruka prelaženja kroz podršku za multiplayer.

Horor igre u pravilu najbolje funkcioniraju kad se igraju u samoći. No, ima tvorci Until Dawna ne bi se složili s time pa za svoj nadolazeći horor naslov Man of Medan pripremaju ambicioznu podršku za multiplayer.

Bez brige – ako priču o ekipi tinejdžera koji istražuju ukleti brod želite doživjeti bez ikoga pokraj sebe, moći ćete igrati tako. Zapravo, preporučeno je da priču doživite na taj način jer će tako trajati najduže – u prosjeku 4-5 sati.

Međutim, kroz takozvani Shared Story mod igru ćete moći zaigrati i s još jednim igračem, putem interneta. Taj način igranja dat će vam drugačiju perspektivu na događaje, posebice ako odluči igrati kao “loš tip” te sabotirati vaše pokušaje da preživite dugu mračnu noć.

Već bi ovaj oblik igranja bio dovoljan sam po sebi, no Supermassive Games pripremio je još jedan. Takozvani Movie Night mod omogućit će igranje u multiplayeru do pet igrača. Igrači sa svojim likovima igraju nazimjenično, što znači da za ovaj mod ne trebate pet kontrolera nego je dovoljan samo jedan. Igrači svojim potezima mogu utjecati jedni na druge tako da ni ovaj mod neće biti isključivo kooperativan već si igrači indirektno mogu servirati fatalne situacije.

Nadamo se da će ovi oblici zabave biti uspješni za ekipu Supermassive Gamesa jer je Man of Medan samo početak tzv. The Dark Pictures antologije. Nakon ovoga slijedi još sedam sličnih igara horor tematike.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • funky0308

    12.07.2019 - 14:49

    Ide i na PC ako sam dobro popratio? Ja ovo cekam. Volim ovakve igre. Solo se ovo igra ali super, zasto ne imati i alternative za igranje s ekipom

    • SonOfZeus

      @funky0308, 12.07.2019 - 19:35

      Yup. Developeri Until Dawna tako da ne moze bit lose

    • funky0308

      @SonOfZeus, 13.07.2019 - 11:34

      Jedva cekam, volim ovakve igre. Sada imam sto igrati. Stigao je i Heavy Rain i Beyond Two Souls, uskoro ce i Detroid pa ovo…ma joj odlicno 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?