HCL.HR

McCree je sada Cole Cassidy

Zoran Žalac 23.10.2021.   •   4 komentara   •   Industrija videoigara


Iz Blizzarda su otkrili novo ime koje će od idućeg mjeseca nositi dosadašnji Jesse McCree, jedan od igrivih likova u Overwatchu.

Od sljedećeg utorka, 26. 10., Jesse McCree u Overwatchu će promijeniti ime i prezime te će se ubuduće zvati Cole Cassidy. Promjena je to koja je bila najavljena još u osmom mjesecu te je dio procesa u kojemu Blizzard iz svojih igara uklanja sporne reference vezane uz zaposlenike koji su imali veze s diskriminacijom i maltretiranjem zaposlenica u firmi.

Referenca kod McReea bila je upravo u imenu – lik je bio nazvan po sada već bivšem zaposleniku Blizzarda.

Osim imena, Blizzard donekle mijenja i pozadinsku priču za Colea Cassidyja. Sada je to lik koji bježi od svoje prošlosti te u konačnici odluči biti iskren prema sebi i svom timu.

Kako bi ova promjena prošla što glađe (čitaj: uz što manje ismijavanja i kritiziranja Blizzarda), najavljeno je kako je od danas pa sve do 5. 11. igračima Overwatcha dopušteno da besplatno promijene svoj BattleTag. Želite li to napraviti, zahtjev možete podnijeti ovdje.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • KARAI 2062

    23.10.2021 - 20:12

    Bit će teško odvojit se od starog imena.

  • Srze99

    24.10.2021 - 12:28

    Glup, popriličan glup potez od strane Blizzarda jer kad igra ima 5 godina od izlaska čemu mijenjati nazive likova na koje su svi navikli. Sad uskoro izlazi Overwatch 2 i čemu to?

  • Ivel

    24.10.2021 - 20:09

    Iz spajta sada mijenjam battle tag u Jesse Mccree

  • sebo0880

    24.10.2021 - 21:17

    Svi koji se zovu Ted trebaju primjeniti ime jer Ted Bundy je bio loš dečko isto tako Jack, Jeffrey i nama bliži Tomislava zbog Horvatinčića.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?