HCL.HR

Mikrotransakcije u Falloutu 76 bit će izborne i neće utjecati na gameplay

Pero Mlinar 09.10.2018.   •   2 komentara


Fallout 76 imat će mikrotransakcije, ali Bethesda je ponosna što one sa sobom neće donositi nikakav ekskluzivni sadržaj niti utjecati na sam gameplay.

Fallout 76 sadržavat će mikrotransakcije, ali od toga ne moramo strahovati, kaže potpredsjednik Bethesde Pete Hines, jer će svi predmeti za kupnju biti dostupni i bez posezanja za kreditnom karticom. Naime, ako se ne odluče na ulaganje stvarnog novca, igrači će svejedno moći osvojiti virtualnu valutu, Atome, koju onda mogu trošiti na kozmetičke predmete.

Atome će igrači moći skupljati rješavanjem posebnih izazova koji bi trebali biti dobro poznatog tipa: skupi toliko i toliko komada voća, posjeti toliko i toliko lokacija, popij toliko i toliko radioaktivne vode i slično. Hines kaže da će u svakom slučaju svi imati prilike skupiti dovoljno atoma da kompetentno sudjeluju u sezoni postapokaliptičnih maškara i pritom naglašava da će se Atomi koristiti isključivo za kupnju vizualnog sadržaja, odnosno odjevnih predmeta, a ne kako bi se stekla prednost u igri.

Komentari (2)

  • Tony77

    09.10.2018 - 17:05

    To je bitno ko voli nek izvoli

  • Deus

    09.10.2018 - 19:03

    Tako se to radi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?