HCL.HR

Minecraft Legends prikazao kako izgleda partijanje s Piglinsima u multiplayeru

Zoran Žalac 26.01.2023.   •   1 komentara


Kreatori Minecraft Legendsa pojasnili su kako će u igri funkcionirati novi PvP mod za kompetitivno igranje do osmero igrača.

Minecraft ima svoju kompetitivnu stranu, no multiplayer će u nadolazećoj igri Minecraft Legends ipak biti značajno drugačiji party. Razvojni tim Mojang sinoć je objasnio kako će se igrati PvP multiplayer formata četiri protiv četiri.

Za razliku od klasičnog Minecrafta, ovdje će se igrači natjecati za resurse. Ključ uspjeha u meču bit će ovladavanje mapom, ali zaboravite na unaprijed razrađene taktike jer će mape biti proceduralno generirane, odnosno drugačije u svakome meču. A proceduralna generacija mapa također će se koristiti i u single-player kampanji.

U Minecraft Legendsu vidjet ćemo poznata bića iz svijeta Minecrafta, uključujući Creepere, Piglinse, kosture i zombije. Zaplet je taj da neće sva bića biti protivnici, pa će tako zombiji i kosturi biti na našoj strani. 

Glavna zadaća u igri bit će izgradnja utvrde za koju treba skupljati različite resurse. No, developeri naglašavaju kako će funkcionalnost utvrde biti važnija od toga kako ona izgleda, tako da će prilikom izgradnje trebati razmišljati kako napraviti nešto što će izdržati napade neprijatelja.

Minecraft Legends izlazi 18. 4. ove godine za PC, Xbox, PlayStation i Switch platforme.

Komentari (1)

  • SanKa

    26.01.2023 - 09:41

    doslovno nisam nista razumio u recenici naslova

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?