HCL.HR

Minecraft uz ovaj mod ima bolju travu od većine igara

Zoran Žalac 04.10.2021.   •   2 komentara


Ako vam je dosta kockaste trave u Minecraftu, na PC-u ju možete zamijeniti ultra realističnom travom zahvaljujući modderu pod nadimkom NicoRTX.

Minecraft može imati super-duper grafiku uz promjenu tekstura i osvjetljenja, no isto tako može “na koljena” baciti i najsnažniji hardver u prikazu realistične trave kojoj se tisuće vlasi savija pod igračem. Dobar dokaz za to je paket tekstura kojega potpisuje korisnik NicoRTX.

Dotični je objavljen na Planet Minecraftu prije nekoliko dana, gdje je vrlo brzo dobio na popularnosti. Mod inače nije baš najveći prijatelj hardvera pa ga svatko treba isprobati jedino na svoju odgovornost. Ako vam se koncept pak sviđa, a već znate da nemate opak hardver, postoji i opcija trave u nižoj rezoluciji, za nešto slabija računala.

Cijela stvar izgleda krajnje impresivno, no primjena joj je u konačnici samo demonstracijska – barem za sada. Tko zna, možda jednoga dana Minecraft 2 bude imao ovakvu travu?

Komentari (2)

  • funky0308

    04.10.2021 - 16:11

    Postoje stvarno fora modovi za Minecraft, ona verzija za Win10 sa RT efektima je stvarno zanimljiva ali ta igra je bas radi svoje jednostavnosti u dizajnu, a kompleksnosti u pozadini i postala popularna. Sin je igra i zapravo sam i sam ostao iznenadjen koliko je igra kompleksna i koliko recepata ideja i mehanika postoji u njoj. Java verziju pokrenes na tosteru, a zapravo igras pravi survival RPG 🙂

  • moordrak

    05.10.2021 - 12:42

    ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?