HCL.HR

Modifikacije za Marvel’s Spider-Man daju igri neku skroz drugu dimenziju

Zoran Žalac 29.08.2022.   •   2 komentara


Od Spider-Mana na PC-ju možete izvući novu dozu zabave s raznoraznim zamjenama modela i korisničkim modifikacijama. Evo kako se u igri snalaze žabac Kermit i Saul Goodman iz serije Better Call Saul.

U dolasku Sonyjevih igara na PC postoji već svojevrsni ritual da im se pomoću modova otključava humoristična dimenzija. U slučaju Marvel’s Spider-Mana, koji je nedavno završio na PC-ju, vidjeli smo već crnohumornu dimenziju modifikacije koja je igrača pretvorila u nadgrobni spomenik pokojnog ujaka Petera Parkera. Nove modifikacije nisu toliko bizarne, ali su svejedno interesantne.

Žabac Kermit iz Muppeta gotovo se savršeno uklopio u ulogu agilnog superjunaka, a njegov je mod na Nexusu već preuzet oko 1800 puta.

Nešto noviji i teže izvedivi mod je onaj za Saula Goodmana – odvjetnika iz nedavno finalizirane serije Better Call Saul. Iako se Jimmy, odnosno Saul bori “za malog čovjeka” baš kao i Peter Parker, on u ulozi akrobatskog superheroja djeluje pomalo čudno. Možda zato što mu je model izvučen iz mobilne igre Breaking Bad: Criminal Elements?

U bilo kojem slučaju, Saul Goodmana možete preuzeti na ovoj poveznici.

Komentari (2)

  • ukek

    29.08.2022 - 18:07

    Zaba izgleda fora 😅

  • Cro_Maher

    29.08.2022 - 19:49

    Znači možeš staviti žabu ali je rasistički ako Milesa Moralesa zamjeniš sa bijelim likom..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?