HCL.HR

Mortal Kombat 11 besplatan je za igranje do ponedjeljka

Zoran Žalac 06.03.2020.   •   2 komentara


Paralelno s velikim turnirom Final Kombat, svi zainteresirani igrači na konzolama će moći isprobati Mortal Kombat 11 tijekom ovoga vikenda.

Ovoga vikenda održat će se Final Kombat, tradicionalni turnir u Mortal Kombatu, a tim povodom NetherRealm Studios upriličio je period besplatnog igranja Mortal Kombata 11. Ponuda vrijedi za igrače koji posjeduju konzole PlayStation 4 te Xbox One, a traje do 9. 3., odnosno do idućeg ponedjeljka.

U sklopu ovog isprobavanja igre moguće je zaigrati početna poglavlja Story moda te se okušati u online mečevima ako imate aktivne pretplate na PS Plus i Xbox Live. Može se koristiti cijeli roster boraca, uključujući i zadnjeg dodanog – Jokera.

Sljedeći borac koji će se pojaviti u Mortal Kombatu 11 jest Spawn, a njegovo predstavljanje održat će se upravo na Final Kombat turniru ove subote. Spawn bi se u igri trebao pojaviti 17. 3.

Komentari (2)

  • TitanShifter

    06.03.2020 - 13:14

    Igra koja me jako razocarala. MKX je ludnica sa combo systemom, a ovaj kao da je skriptiran, sa vec odredjenim putanjama za playstyle, comboe. Ne znam kako da objasnim, ali djeluje dosta sporo, rekao bih cak neizazovno, lagano i nemastovito.

  • Smike

    06.03.2020 - 15:19

    Mora li se biti psplus da si isproba igra

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?