HCL.HR

Nadogradnje za Grounded bit će rjeđe, ali značajnije

Lovro Maroševac 29.05.2021.   •   3 komentara


Razvojni studio Obsidian Entertainment pojasnio je kako će stati s učestalim ažuriranjima njihove early access igre kako bi se fokusirali na značajne promjene.

Ako vam je nekako prošlo ispod radara, Grounded je igra preživljavanja u kojoj su igrači smanjeni na razinu kukaca i moraju pronaći način kako da se vrate u normalno stanje. Jedna od najzabavnijih igara prošle godine dobivala je česta ažuriranja. Time se sadržaj igre često obogaćivao novim stvarima, ali to više neće biti takav slučaj.

Razvojni studio Obsidian Entertainment odlučio je stati na kočnicu i smanjiti broj ažuriranja koja će u budućnosti stizati u spomenuti naslov. Razlog leži u jednostavnoj stvari – Obisidan se želi fokusirati na što bolje iskustvo igranja pa će tako nadogradnje biti rjeđe, ali sadržajno bogatije i veće, nego je to sada. Ne treba dakako zaboraviti da na igri radi tek mali dio samog studija, a kako kažu – za velike stvari ipak treba vremena.

U Obisidanu žele da Grounded ima savršen balans svježeg i već prisutnog sadržaja, odnosno da brzo ne dosadi ljudima. Rad na velikim stvarima je u punom jeku, a njihovo sljedeće ažuriranje to bi trebalo pokazati. Tako bi novi update igrači mogli očekivati nekad tijekom šestog mjeseca, a u njemu će dobiti dodatne građevinske materijale, promjene u velikim prehrambenim namirnicama, nekoliko dodataka u modu fotografiranja i mnogo drugih stvari.

Grounded je stigao u early access tijekom sedmog mjeseca prošle godine. Uskoro će obilježiti godinu dana postojanja, a iz Obsidiana su kazali kako im je cilj da se igra pojavi u svojoj punoj verziji kroz 2021. godinu.

Komentari (3)

  • funky0308

    29.05.2021 - 12:35

    Grounded u coopu – jedno jako lijepo iskustvo. Igra je prelijepa i zapravo poprilicno dobro sve skupa radi, a s obzirom koliko je ljudi radi moze posluziti kao primjer velikima kako se igre rade da budu zanimljive, lijepe i duze vremena igrive. Ako imate koga da igra ovo s vama, svakako probajte – super je zabavna igra, a sto se da izgraditi je nevjerojatno

    • Zoran Žalac

      @funky0308, 29.05.2021 - 15:01

      Potpis. Čekam da dovrše 1.0 verziju, ali ono što sam igrao bilo je baš onako ugodno iznenađenje. Nešto kao Valheim, samo s manje napora koji dođe kasnije.

    • Sektallica

      @funky0308, 29.05.2021 - 15:26

      AMEN

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?