HCL.HR

Najavljen je akcijski RPG Necromunda: Underhive Wars

Zoran Žalac 07.03.2018.   •   0 komentara


Necromunda: Underhive Wars bit će igra smještena u Warhammer 40K univerzum, a u njoj ćemo se boriti s bandama po uskim hodnicima i zahrđalim tunelima.

Prošle godine svijet društvenih igara osvojio je naslov zvan Necromunda: Underhive, koji je bio moderno izdanje Necromunde iz 1995. Uspjeh tog proizvoda natjerao je tvrtku Games Workshop da istu pretvori u videoigru, a ona će se zvati Necromunda: Underhive Wars te će se moći zaigrati na PC, PlayStation 4 te Xbox One platformama.

U ovoj ćemo igri preuzeti ulogu nad različitim bandama, primjerice Eschersicama koje čine isključivo žene, ili Goliathsima koji su sastavljeni od divova na drogama. Bande će se boriti u 5v5 mečevima na planetu koji je prekriven otrovnim prahom, ili točnije rečeno po tunelima i zabačenim “mravinjacima” kriminala.

Iako će ovo primarno biti RPG igra akcijskog karaktera u kojoj ćemo razvijati svoje likove, uz Conquest mod moći će se zaigrati i kao 4X strategija na poteze, čak i protiv drugih igrača u online multiplayeru.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?