HCL.HR

Najavljen je Goat Simulator 3, druga igra iz bleeesavog serijala

Josip Klanfar 10.06.2022.   •   2 komentara


Teško je povjerovati da u ekipi iz Coffee Stain North nitko ne zna brojati, ali s obzirom da je najavljen Goat Simulator 3, nemoguće je ne postaviti pitanje kada je izašao drugi dio?

Nagradu za trollanje godine definitivno odnosi studio Coffee Stain North. Na sinoćnjem Summer Game Festu pomislili smo da gledamo povratak nikad lansirane igre Dead Island 2, sve dok se nisu pojavile koze i počele ganjati ljude, dajući nam do znanja kako nam dolazi drugi dio serijala Goat Simulator, koji se iz nama nepoznatog razloga zove Goat Simulator 3. Možda ljudi iz Coffee Stain Northa misle da je ovo toliko bolja i naprednija igra, da je preskočila cijeli jedan dio?

Bilo kako bilo, važno je da se koze vraćaju i imat će različitu opremu, odjeću i oružja na raspolaganju u svrhu zagorčavanja života stanovnicima otoka San Angora. Možda najveća novost je i multiplayer koji će podržavati do 4 igrača online ili lokalno, a u ponudi će biti sedam mini-igara.

Goat Simulator 3 trebali bismo zaigrati u devetom mjesecu ove godine i to na PS5, PS4, Xbox Series X i S, Xbox One te PC platformama.

Komentari (2)

  • Darcoolio

    10.06.2022 - 09:07

    Trejler večeri definitivno.
    Kakva je komedija Dead Island 2 sa razvojem, potpuno je opravdano da ih ismevaju.

  • Bronson

    10.06.2022 - 11:35

    Ova igra ce biti GOAT!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?