HCL.HR

Najavljen je MotoGP 22, vraća split-screen utrkivanje u modu

Zoran Žalac 24.02.2022.   •   6 komentara


Talijanski studio Milestone Team najavio je novo izdanje racing serijala MotoGP, koje stiže već u četvrtom mjesecu.

MotoGP 22 dolazi na PC, PlayStation i Xbox platforme od 21. 4. ove godine. Kao i obično, igra donosi aktualnu sezonu 2022. godine, ali za nostalgičare i ljubitelje povijesti motociklizma omogućit će i povratak na sezonu iz 2009. godine, koju se smatralo jednom od najuzbudljivijih u ovom sportu.

Novosti ovogodišnjeg izdanja MotoGP-a su intuitivniji tutorial/trening s MotoGP akademijom koja će nas učiti o osnovama utrkivanja u MotoGP, Moto2 i Moto3 kategorijama. Uvodi se i sustav adaptivne težine s prijedlozima što učiniti kako bi vožnja bila uspješnija.

U simulacijskom segmentu uvodi se ručno podešavanje mehanizma za RHD iliti Ride Height Device. Slipstream će od sada također utjecati na temperaturu guma i kočnica.

Jedna od značajnijih novosti bit će uvođenje lokalnog multiplayera u split-screen izvedbi, prvi put u MotoGP serijalu. U lokalnom će multiplayeru moći igrati dvoje igrača. Što se mrežnog multiplayera tiče, uvest će se cross-play podrška za različite generacije konzola, tako da će PS4 i PS5 igrači moći igrati zajedno, a isto s druge strane vrijedi i za igrače na Xbox One i Xbox Series konzolama.

Komentari (6)

  • ILoveGaming

    24.02.2022 - 22:34

    Samo Tourist Trophy. Za mene jedina prava igra sa motorima koja postoji.

    • Momentum

      @ILoveGaming, 25.02.2022 - 00:11

      to je GT samo motori i igra ispred svog vremena,to je današnji RIDE 4.RIDE serijal je stvarno odličan,pogotovo 3 i 4.

    • Strahinja Radonjic

      @Momentum, 25.02.2022 - 00:25

      Jedino šta ne volim kod RIDE je izuzetno arkadna fizika. Ali igra je dobra to stoji. Previše volim MotoGP i simulaciju pa sam možda i malo preterao sa mišljenjem o RIDE 4 i fizici iste.

    • Stecajni_upravnik

      @Strahinja Radonjic, 25.02.2022 - 16:29

      Ride 4 surivo izgleda na ps5. Mildstone fizika je jako zabavna, ceo koncept sa uticajem ravnoteze na igru tera na ponavljanje a osecaj kada udjes u ritam krivina je stvarno top iako daleko vise volim cetiri tocka

    • Momentum

      @Strahinja Radonjic, 26.02.2022 - 18:22

      Pa iskreno,meni više leži vozni stil i fizika u Ride 4 i nije uopće arkadno,pogotovo kada isključiš pomagala,i MotoGP je odličan,igram i njega,ovaj MotoGp 21 je pravo realan i dosta teži od prijašnjih MotoGpa,samo MotoGp do 2018 god je imao smješnu fiziku i daleko bio od realnosti.

  • Strahinja Radonjic

    25.02.2022 - 00:30

    “Jedna od značajnijih novosti bit će uvođenje lokalnog multiplayera u split-screen izvedbi, prvi put u MotoGP serijalu.” Nije prvi put, bilo nekad, davno. I od kad su prestali sa Split-screen režimom svaki sledeći naslov je dobijao na hiljade zahteva za Split-screen kao da je to neki deal breaker i kao da je nemoguće živeti bez toga.. Pre svega treba malo više da se pozabave sa zvukom. A ove stvari poput Ride Height Device ili manuelno podizanje motocikla nakon pada za AI je već trebalo da bude još u GP 21. Obožavam MotoGP pa i prihvatim što je MotoGP igra copy-paste ali neko ko nije veliki fan MotoGP-a prezire ovu igru jer svaki četvrti naslov nije kompletan copy-paste.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?