HCL.HR

Najavljena je četvrta sezona za Tekken 7, donosi korisne promjene

Zoran Žalac 01.08.2020.   •   3 komentara


Tri godine stari Tekken 7 doživjet će još jednu sezonu s dodatnim sadržajem i barem jednim novim likom.

Tekken 7 je sada star već tri godine ako ćemo računati konzolašku verziju i pet godina ako računamo verziju za arkadne strojeve. Premda to nije duboka starost u žanru tabačina, fanovi su već lagano očekivali najavu nove igre. Jer ako se vodimo prijašnjim iskustvom, svaka generacija konzola imala je barem dvije igre Tekken serijala, dok je Tekken 7 bio jedini primjerak u eri osme generacije konzola.

Danas pak doznajemo da Tekken 7 namjerava biti prisutan na sceni još neko vrijeme. Bandai Namco je najavio četvrtu sezonu dodatnog sadržaja za tu igru, a ista će donijeti nekoliko korisnih promjena i dodataka. Za početak, svi će borci dobiti nove napade čime će borbe postati podjednako nepredvidive kao u samom startu dok je sve bilo novo.

Nadalje, uvodi se Tekken Prowess, novi sustav bodova kojima se određuje rank igrača. Detalji iza istoga još nisu poznati, ali je zato navedeno da će online multiplayer biti poboljšan pa će se prilikom pronalaska protivnika sada vidjeti njegov postotak izlazaka iz mečeva, odnosno stabilnost internetske veze.

Konačno, na kraju videa kojim je najavljena četvrta sezona naznačeno je kako bi se borcima uskoro mogla pridružiti Kunimitsu iz originalnog Tekkena.

Komentari (3)

  • andjel

    01.08.2020 - 13:14

    jel puno tražiti spominjanje novih besplatnih ažuriranja za SCVI i povratak Setsuke

  • Apocalypse4987

    01.08.2020 - 13:58

    Nadam se da donosi sa sobom i novu epizodu Tekken nije voda

  • chocobo_047

    01.08.2020 - 18:57

    Ma………………………………………………………………………………………….. TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HYPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tekken zajednica doslovno vapi za Kiryuom, barem oni koji ga znaju iz Yakuza serijala, a oni davaju Kunimitsua što čak i nije loše pošto sam zadnji Tekken s njime igrao TTT. Ima ga i u TTT2 ali je tamo plaćeni DLC čini mi se. Ma i sama nova sezona je dobra vijest. Vjerojatno ću se ostaviti GoT na neko vrijeme. Ova sezona im je sigurno i zadnja, i nakon što je izbace, sigurno će se koncentrirati na T8.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?