HCL.HR

Nakon što udovolji liječnicima, Blackout će dobiti mod za snajperiste i mesare

Pero Mlinar 19.01.2019.   •   2 komentara


Nakon što je u Blackout uvedena privremena mogućnost oživljavanja suboraca, u idućem će se modu koristiti snajperske puške i noževi.

Što se tiče mrežnih pucačina, nijedan oblik igre danas nije toliko popularan kao što je to battle royale. Logično, većinu inovacija proizvođači čuvaju upravo za njega. Call of Duty: Black Ops 4 u tom pogledu nije nikakav izuzetak.

Prije nekoliko dana tako smo pisali da igrači mogu zaigrati poseban Blackout mod s mogućnosti timskog respawna, Down But Not Out. To je mod u kojemu suigrači mogu oživljavati jedni druge pa prva smrt ne mora nužno biti i posljednja. Iako je konceptualno zanimljiv, Down But Not Out neće biti dostupan unedogled, nego samo do 30.1. za kad je najavljeno njegovo gašenje (konačno ili ne, vidjet ćemo).

Danas je pak otkriven njegov nasljednik, mod Ambush. Radi se o još jednom vremenski ograničenom modu u kojemu će se ovaj put moći koristiti samo snajperske puške i hladno oružje. Kako do njegove najave još uvijek nije trebalo doći, već je slučajno otkriven u Call of Duty aplikaciji za mobitele, nema puno toga što se može reći o njemu. Treyarch  je potvrdio njegovo postojanje te da dolazi odmah nakon Down But Not Outa, ali u sitnije detalje pritom nije ulazio.

Komentari (2)

  • Agent

    20.01.2019 - 10:31

    A kad dolazi taj Down But Not Out na PC,još ga nema

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?