HCL.HR

Nakon tri i pol godine ničega, Final Fantasy 7 Remake dobio je novi trailer

Zoran Žalac 10.05.2019.   •   4 komentara


Čini se kako je Final Fantasy 7 Remake konačno blizu dovršetka – jednog dijela barem. Nakon tri i pol godine zatišja dobili smo novi trailer s prvim prikazom lika simpatične Aerith.

Zadnji put kad smo pisali o novim materijalima iz prerade Final Fantasyja 7, HCL je bio sasvim drugačijeg izgleda. Da, toliko je to davno bilo. U međuvremenu smo doznali da će dotična igra biti podijeljena na tri epizode i da će promijeniti dosta toga iz originalne formule. Ipak, danas nam stiže mala utjeha – FF7 Remake je dobio novi trailer i prvi prikaz Aerith.

Igra još uvijek izgleda odlično, što i ne čudi jer ju pokreće engine iza ionako impresivnog Final Fantasyja 15. E sad, upitno je hoće li izgledati još i bolje na novoj generaciji konzola jer će se to usko vezati uz vrijeme izlaska. O konkretnom datumu još uvijek se ne priča, ali Square Enix je najavio kako ćemo više informacija o samoj igri doznati tijekom šestog mjeseca, odnosno na njihovoj konferenciji za javnost povodom E3 sajma.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • NeoGames

    10.05.2019 - 09:06

    Squere enix me razocarao u zadnjih par godina. Nadam se da ce ovo biti dobro kada izade

  • Darcoolio

    10.05.2019 - 09:42

    Još 8 i 9 da srede grafički i puna kapa.

  • KPsrna

    11.05.2019 - 01:01

    to te ja pitam, cloudomanija

  • metalshegy

    11.05.2019 - 12:11

    jako sam skeptican. prevelika je igra i sumnjam da je vecina ljudi iz orginalnog tima koji je radio igru prisutna sad. ff xv je bio u razvoju godinama pa su failali puno stvari i combat iako zabavan se svodi na drzanje jedne do dvije tipke. mislim da previse riskiraju izmjenama

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?