HCL.HR

Nakon vožnje po stazama, Dangerous Driving 2 seli u otvoreni svijet

Stjepan Fikter 20.02.2020.   •   0 komentara


Dangerous Driving nam je u spiritualnom obliku oživio starije Burnout dijelove, a s novim nastavkom ugledat će se na Paradise pa otići na otvorene prostore.

Iako su se fanovi Burnout franšize odavno pomirili s time kako novi nastavak vrlo vjerojatno neće dočekati, bivši zaposlenici Criteriona osnovali su vlastiti studio i na tržište donijeli duhovnog nasljednika – Dangerous Driving. Taj je naslov bio inspiriran ranijim dijelovima Burnout serijala, a s nastavkom koji je upravo najavljen, developeri imaju veće ambicije.

Tako predstavljeni Dangerous Driving 2 seli u dinamični otvoreni svijet baš kao što je to napravio i njegov spiritualni prethodnik s Paradiseom iz 2008. Uz to, osim većeg područja za destruktivnu vožnju, drugi dio bit će dostupan i na Switchu uz PC, PS4 te Xbox One verzije.

Od noviteta se spominje još i split screen, novi modovi vožnje kao i druge inovacije te posvećivanje pozornosti segmentima koji su bili problematični u prethodnoj igri. Igra bi trebala izaći krajem godine ako ne dođe do odgode, a prvi materijali iz igre pojavit će se idućeg tjedna kroz snimke sa sajma PAX East.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?