HCL.HR

Bandai Namco je otkrio zanimljivi novi RPG imena Code Vein

Juraj Bevandić 18.04.2017.   •   2 komentara


Namco Bandai je otkrio da se igra koju je reklamirao referencama na Dark Souls zove Code Vein i bit će tvrdokorni akcijski RPG s puno istraživanja. Zvuči li vam poznato?

otkriven Code Vein

Nedavno je Bandai Namco našu pažnju zadobio promotivnim videom nove igre u kojoj su se dobrano oslonili na Dark Souls franšizu izdavanje koje ih je proslavilo među trenutnom generacijom gamera. U razgovoru s japanskim časopisom Famitsu otkrili su više detalja, pa i sam naziv igre koji glasi Code Vein.

Iz raznih prijevoda doznajemo da je riječ o sasvim novom IP-u, tvrdokornoj i izazovnoj RPG igri s istraživanjem i dungeonima. Igrat ćemo u ulozi Revenanta, što je rasa vampira s nadljudskim moćima. Vampiri su dio zajednice zvane Vein jer kada nadiđu ljudsko postojanje pritom izgube sjećanja, a oni koji ne dođu do krvi se pretvore u čudovišna bića zvana Lost.

Radnja je smještena u bliskoj budućnosti, ali ćemo koristiti mačeve raznih veličina, čekiće i koplja te posebnu opremu poput oklopne odjeće i maski koje upijaju krv palih protivnika. Imat ćemo pristup raznim moćima kojima ćemo se pojačavati upijenom krvlju ili pak oslabljivati protivnike istom, a naglašava se “buddy” sustav istraživanja dungeona i čini se da će tog prijatelja upravljati AI.

Igru radi ekipa God Eater serijala, ali kažu da je ovo potpuno odvojen projekt. Radi se u Unreal 4 engineu i trenutno je oko 35% dovršena, dovoljno da početkom idućeg mjeseca dobijemo prvi pravi trailer. Izaći će iduće godine diljem svijeta za konzole, potencijalno i druge platforme, a developeri žanr opisuju kao pažljivo istraživanje povezanih područja pješice sa snažnim osjećajem postignuća.

Ako ste dobro upoznati s Dark Souls serijalom ove bi vam informacije kao i nama mogle zvučati vrlo poznato i jasno, pa jedva čekamo vidjeti kako to ustvari izgleda u akciji.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • vet

    18.04.2017 - 19:43

    Dobar artstyle

  • Mixa

    18.04.2017 - 20:23

    Ma, nema sta. Ovo ce biti odlicna igra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?